Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Efterårs-cupcakes med brombær og chokolade | Liv Martine

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Livs opskrift på lækre cupcakes med brombær er som skabt til hyggestunder i efterårsferien.

12 - 14 stk.

for let øvede 120 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Efterårs-cupcakes med brombær og chokolade | Liv Martine

Brombærdej:

175 g sukker
100 g smør , stuetempereret
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
3 æg str. M/L
200 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
½ tsk. salt
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark
150 g brombær , friske eller frosne
1 dl mælk

Chokoladefrosting:

100 g mørk chokolade
1 dl fløde
100 g smør , stuetempereret

Modelleringschokolade:

50 g chokolade
15 g Dr. Oetker Flydende Glukose

Pynt:

1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler

Tilberedning

Tilberedning

1

Brombærdej

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

2

Pisk sukker, smør og vaniljeekstrakt sammen til en luftig masse. Pisk et æg i ad gangen, og husk at piske godt mellem hvert æg. Bland mel, bagepulver, salt, chokolade og brombær sammen i en skål og vend det i dejen. Mas gerne bærrene lidt, så de fordeler sig godt i dejen. Vend til sidst mælken i dejen og fordel den i muffinformene.

3

Bag kagerne midt i ovnen i 17-22 minutter til de er gyldne.

4

Chokoladefrosting

Varm fløden op til lige under kogepunktet og hæld det af to omgange over chokoladen til den er smeltet. Afkøl chokolademassen i køleskaber. Pisk smørret luftigt, vend det sammen med den afkølede chokolademasse og pisk kort sammen. Kom frostingen i en sprøjtepose med stjernetylle.

5

Modelleringschokolade

Smelt chokoladen over et vandbad og lad den køle en smule. Tilsæt flydende glukose og rør rundt til det samler sig og får en lettere grynet konsistens. Rul massen ud mellem to stykker bagepapir og lad det køle kort. Udstik blade med en udstikker eller skær det efter en printet skabelon.

6

Pynt

Sprøjt chokoladefrosting på de afkølede muffins og pynt med chokoladeblade og hakkede mandler.

Næringsindhold til opskriften Efterårs-cupcakes med brombær og chokolade | Liv Martine

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1662 kJ
397 kcal
1595 kJ
381 kcal
Fedt 25.25 g 24.28 g
Kulhydrat 36.77 g 35.36 g
Protein 5.60 g 5.39 g