Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Elegante cupcakes | Kreahjørnet

(0)
4 2 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Gør dine cupcakes elegante ved at bruge forskellige tyller til at sprøjte smørcreme i farver af samme tone, smukt i alle festlige anledninger.

18 - 22 stk.

for let øvede 70 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Elegante cupcakes | Kreahjørnet

Redskaber:

standmixer eller håndmixer
muffinforme
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker stjernetyl lukket; ø 11 mm
Dr. Oetker rosenbladstyl 16 mm
stjernetyl, flerrillet

Kagedej med vanilje:

175 g blødt smør
200 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
3 æg str. M/L
350 g hvedemel
½ tsk. fint salt
1 ½ tsk. Dr. Oetker Økologisk Bagepulver
1 ½ dl letmælk

Smørcreme på basis af kogt kagecreme:

1 brev Dr. Oetker Økologisk Kagecreme
5 dl letmælk
250 g blødt smør
Evt. lidt flormelis
Dr. Oetker Concentrated Blue Colour

Pynt:

Dr. Oetker Ocean Mix
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

Om opskriften

Denne opskrift er lavet med en utraditionel opskrift på smørcreme. Vi har baseret smørcremen på en kogt vaniljekagecreme, som tilmed er økologisk. Cremen står skarpt og flot når den sprøjtes ud, og er knap så sød som andre traditionelle smørcremer med masser af flormelis. 


Tip: Læs hele opskriften igennem inden du starter, da denne opskrift kræver hviletid.

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

1

Kagedej med vanilje

Pisk smør, sukker og vaniljesukker skummende hvidt. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk godt imellem hvert æg. Tilsæt evt. en lille smule af melet, hvis massen skiller. Sigt hvedemel, salt og bagepulver og bland det i dejen skiftevis med mælken.


Fordel dejen i muffinforme, læg evt. formene dobbelt. Bag kagerne midt i ovnen i 20-25 minutter, mærk efter med et træspyd om kagerne er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

2

Smørcreme på basis af kogt kagecreme

Rør indholdet af et brev økologisk kagecreme sammen med 1 dl af mælken. Varm den resterende mælk i en kasserolle. Når mælken koger tilsættes det oprørte kagecremepulver under omrøring. Kog cremen i 1 minut under kraftig omrøring. Stil cremen på køl 3-4 timer før brug, eller hæld den i en frysepose og læg den fladt i køleskabet, hvis det skal gå hurtigt. Cremen kan med fordel tilberedes dagen før.


Pisk stuetempereret smør hvidt. Tilsæt kagecremen lidt ad gangen, det er bedst hvis kagecremen også er stuetemperet ellers er der risiko for at smørcremen skiller. Pisk i ca. 3 minutter, eller til den ønskede konsistens er opnået. Tilsæt evt. lidt flormelis hvis cremen skal være lidt sødere. 


Del portionen i tre og farv smørcremen med Concentrated Blue Colour i 3 forskellige toner. Kom hver farve i en sprøjteposer med hver sin tyl. Sprøjt forskellige mønstre på kagerne. Se hvordan i videoen foroven i denne opskrift.

3

Pynt

Sæt prikken over i'et ved at pynte hver cupcake med Ocean Mix krymmel og Chocolate Silver Pearls.

Næringsindhold til opskriften Elegante cupcakes | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1306 kJ
312 kcal
1331 kJ
318 kcal
Fedt 18.14 g 18.51 g
Kulhydrat 27.78 g 28.35 g
Protein 4.28 g 4.37 g