Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Engelske fekager

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Kreative cupcakes, der smager fantastisk.

ca. 10 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Engelske fekager

Redskaber:

muffinforme

Kagedej:

110 g smør
110 g sukker
2 æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
110 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Topping og pynt:

100 g flormelis
1 spsk. vand
Dr. Oetker Neon krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 175 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Pisk smør og sukker sammen i en skål, til det er let og luftigt. Pisk æg og vaniljeekstrakt i blandingen lidt efter lidt. Sigt mel og bagepulver i dejen og rør det forsigtigt sammen.

Fordel dejen i muffinformene og bag kagerne midt i ovnen i 15-20 min. Tag kagerne ud af ovnen, og afkøl dem på en bagerist.

2

Topping og pynt

Rør flormelis og vand sammen til glasur. Pynt kagerne med glasur, og dekorér dem derefter med neonkrymmel.

Næringsindhold til opskriften Engelske fekager

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 925 kJ
221 kcal
1595 kJ
381 kcal
Fedt 10.44 g 18.00 g
Kulhydrat 29.03 g 50.05 g
Protein 2.75 g 4.74 g