Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Fastelavns snurrer - Snoede boller med appelsin remonce

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Et twist på de klassiske kanelsnurrer – festlig farvet bolledej snoet med appelsinremonce. Perfekte til både fastelavn eller børnefødselsdage.

15 - 18 stk.

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Fastelavns snurrer - Snoede boller med appelsin remonce

Farvet gærdej:

100 g smeltet smør
½ dl varmt vand
50 g gær
600 g hvedemel
3 spsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
3 dl letmælk
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Red Colour
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour

Appelsinremonce:

150 g hvidt sukker
150 g blødt smør
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin

Tilberedning

Tilberedning

1

Farvet gærdej

Smelt smør og lad det køle en smule af. Tilsæt vand og opløs gæren i blandingen. Tilsæt hvedemel, vaniljesukker og mælk. Ælt dejen grundigt.


Del dejen op i 4 lige store portioner. Tilsæt farve efter ønske til hver dejklump og ælt dejen godt igennem. Stil dejen til hævning under et fugtigt viskestykker i 30 minutter.

2

Appelsinremonce

Bland sukker, smør og fintrevet appelsinskal sammen til en ensartet masse, lad det stå ude ved stuetemperatur imens dejen hæver færdigt.

3

Snoning

Tænd ovnen på 185 °C varmluft. 


Rul hver af de fire deje ud til  fire rektangler på ca. 35 x 20 cm, som ligges sammen med en 1/3 af remoncen mellem hver plade dej.


Skær 2 cm brede strimler ud fra den brede led. Sno hver strimmel til en spiral. Vrid strimlen rundt om sig selv til der dannes en bolle. Se hvordan i videoen i toppen af opskriften.

4

Bagning

Bag de farverige boller i ca. 12-15 minutter. Server dem lune eller afkølede.

Næringsindhold til opskriften Fastelavns snurrer - Snoede boller med appelsin remonce

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1306 kJ
312 kcal
1763 kJ
421 kcal
Fedt 13.20 g 17.84 g
Kulhydrat 38.00 g 51.35 g
Protein 4.95 g 6.69 g