Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Fastelavns snurrer - Snoede boller med Appelsin Remonce

Et twist på de klassiske kanelsnurrer – festlig farvet bolledej i regnbue farver med Dr. Oetkers nye koncentrerede farver og appelsinremonce med revet appelsinskal. Perfekt til fastelavn og børnefødselsdag.

about 15 - 18 stk.

for let øvede 70 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Fastelavns snurrer - Snoede boller med Appelsin Remonce

Farvet gærdej:

100 g smeltet smør
0,5 dl varmt vand
50 g gær
600 g hvedemel
3 spsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
3 dl letmælk
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Red Colour
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour

Appelsinremonce:

150 g hvidt sukker
150 g blødt smør
2 breve Dr. Oetker Revet Appelsinskal (el. revet skal af 1-2 økologiske appelsiner)

Tilberedning

Tilberedning

1

Farvet gærdej

Smelt smør og lad det køle en smule af. Tilsæt vand og opløs gæren i blandingen.

Tilsæt hvedemel, vaniljesukker og mælk. Ælt dejen grundigt.

Del den op i 4 lige store portioner. Tilsæt farve efter ønske og ælt dejen godt igennem. Stil dejen til hævning i 30 minutter.

2

Appelsinremonce

Lav din appelsinremonce imens dejen hæver. Bland sukker, smør og revet appelsinskal sammen til en ensartet masse.

3

Snoning

Tænd ovnen på 185 °C varmluft. Rul hver af de fire deje ud som fire rektangeler på ca. 35 x 20 cm, som ligges sammen med en 1/3 af remoncen mellem hver plade dej.

Skær 2 cm brede strimler ud fra den brede led. Sno hver strimmel til en spiral. Vrid strimlen rundt om sig selv til der dannes en bolle. Se hvordan i videoen i toppen af opskriften.

4

Bagning

Bag de farverige boller ca. 12-15 minutter. Server dem lune eller afkølede.

Næringsindhold til opskriften Fastelavns snurrer - Snoede boller med Appelsin Remonce

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1302kJ
311kcal
1758kJ
420kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g