Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Fastelavns snurrer - Snoede boller med appelsin remonce

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Et twist på de klassiske kanelsnurrer – festlig farvet bolledej snoet med appelsinremonce. Perfekte til både fastelavn eller børnefødselsdage.

15 - 18 stk.

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Fastelavns snurrer - Snoede boller med appelsin remonce

Farvet gærdej:

100 g smeltet smør
½ dl varmt vand
50 g gær
600 g hvedemel
3 spsk. Dr. Oetker Økologisk Vaniljesukker
3 dl letmælk
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Blue Colour
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Green Colour
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Red Colour
1 tsk. Dr. Oetker Concentrated Yellow Colour

Appelsinremonce:

150 g hvidt sukker
150 g blødt smør
revet skal fra 1 ubehandlet appelsin

Tilberedning

Tilberedning

1

Farvet gærdej

Smelt smør og lad det køle en smule af. Tilsæt vand og opløs gæren i blandingen. Tilsæt hvedemel, vaniljesukker og mælk. Ælt dejen grundigt.


Del dejen op i 4 lige store portioner. Tilsæt farve efter ønske til hver dejklump og ælt dejen godt igennem. Stil dejen til hævning under et fugtigt viskestykker i 30 minutter.

2

Appelsinremonce

Bland sukker, smør og fintrevet appelsinskal sammen til en ensartet masse, lad det stå ude ved stuetemperatur imens dejen hæver færdigt.

3

Snoning

Tænd ovnen på 185 °C varmluft. 


Rul hver af de fire deje ud til  fire rektangler på ca. 35 x 20 cm, som ligges sammen med en 1/3 af remoncen mellem hver plade dej.


Skær 2 cm brede strimler ud fra den brede led. Sno hver strimmel til en spiral. Vrid strimlen rundt om sig selv til der dannes en bolle. Se hvordan i videoen i toppen af opskriften.

4

Bagning

Bag de farverige boller i ca. 12-15 minutter. Server dem lune eller afkølede.

Næringsindhold til opskriften Fastelavns snurrer - Snoede boller med appelsin remonce

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1306 kJ
312 kcal
1763 kJ
421 kcal
Fedt 13.20 g 17.84 g
Kulhydrat 38.00 g 51.35 g
Protein 4.95 g 6.69 g