Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Florentiner

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Simple småkager med nødder og chokolade. De smager lækkert og karamelagtigt med et hint af appelsin og kandiserede bær. Gode året rundt og særligt i julen.

35 - 40 stk.

avanceret 100 Minutter without_eggs Uden æg

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Florentiner

Redskaber:

mini muffinforme

Florentiner:

2 poser Dr. Oetker Mandelsplitter (100 g)
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)
1 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
1 bæger Dr. Oetker Blandede Cocktailbær (100 g)
50 g smør
1 ½ dl piskefløde
200 g sukker
125 g hvedemel
200 g mørk chokolade

Tilberedning

Tilberedning

1

Florentiner

Mandlerne ristes gyldne på en varm stegepande uden fedtstof, og stilles til afkøling på en tallerken. Skær cocktailbærrene i stykker.

Tænd ovnen på 180 °C varmluft eller 200 °C traditionel ovn.

Smør og sukker smeltes langsomt under omrøring, hvorefter det opvarmes og brunes. Tilsæt piskefløde og rør indtil sukkeret er opløst. Tilsæt de ristede mandler, stykkerne af cocktailbær, den hakkede appelsinskal samt mel og lad det koge svagt under omrøring, indtil massen er jævn.

Kom 1 tsk. af nøddeblandingen i hver muffinform og tryk den lidt flad. Kagerne bages mid i ovnen i 8-10 min. til de er gyldne. Når florentinerne er bagt, lægges de i muffinformene i fryseren i 30 min.

Tag florentinerne ud af fryseren og lad dem stå ca. 5 min, indtil muffinformene har fået stuetemperatur og de kan trækkes forsigtigt af.

Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad. Dyp de afkølede florentinere i chokoladen, stryg dem forsigtigt af og sæt dem med chokoladen opad på bagepapir, indtil de er størknet.

Næringsindhold til opskriften Florentiner

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 553 kJ
132 kcal
1842 kJ
440 kcal
Fedt 7.27 g 24.23 g
Kulhydrat 14.47 g 48.23 g
Protein 1.79 g 5.98 g