Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Hindbær-is med cookies og mandler

En syndig, lækker og let opskrift på hjemmelavet is med friske hindbær, stykker af chokolade cookies og mandelsplitter.

750 - 850 ml

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hindbær-is med cookies og mandler

Is:

2,5 dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Bourbon-Vanilla Ismix
50 g friske hindbær
50 g chocolate chip cookies
25 g Dr. Oetker Mandelsplitter

Pynt:

50 g hindbær
50 g chocolate chip cookies
25 g Dr. Oetker Mandelsplitter

Tilberedning

Tilberedning

1

Is

Hæld 2,5 dl letmælk i en stor skål. Tilsæt et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix. Pisk ved laveste hastighed med en elpisker til ingredienserne er blandet sammen. Skru op på højeste hastighed og pisk yderligere i 3 minutter.

Skyl hindbær og knæk chocolate chip cookies ud i grove stykker. Rør begge dele i ismassen sammen med Mandelsplitter.

Hæld isen i en fryseegnet beholder. Sæt isen i fryseren i min. 4 timer.

2

Pynt

Tag isen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering. Pynt isen med hindbær, chocolate chip cookies og Mandelsplitter.

Næringsindhold til opskriften Hindbær-is med cookies og mandler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 0kJ
0kcal
1118kJ
267kcal
Fedt 0g 15.10g
Kulhydrat 0g 25.57g
Protein 0g 5.15g