Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hjemmelavet Nougat-is

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv denne skønne is, med hjemmelavet knasende og sprødt nougat og en dejlig smag af karamel.

750 - 850 ml

nem 40 Minutter without_eggs Uden æg iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hjemmelavet Nougat-is

Redskaber:

håndmixer
fryseegnet beholder

Sprød nougat:

170 g sukker
70 g Dr. Oetker Mandelsplitter
1 knsp. salt

Karamelis:

2 ½ dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Bourbon-Vanilla Ismix
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Karamelekstrakt

Tilberedning

Tilberedning

1

Sprød nougat

Rist Mandelsplitter på en pande ved middelhøj varme, indtil mandlerne er let gyldne og dufter ristet.

Smelt sukker til karamel i en lille gryde, lad den varme indtil karamellen bliver rimelig mørk, pas dog på at den ikke bliver for brændt. Tilsæt salt og de ristede mandelsplitter, vend det godt sammen og tag panden af varmen. Hæld straks karamellen ud på et skærebræt eller bradepande beklædt med bagepapir, og lad det køle helt af.

Hak den helt afkølet krokant i mindre stykker og så er den klar til at blive brugt i isen.

2

Karamelis

Hæld letmælk i en stor skål. Tilsæt indholdet fra et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix og pisk kort blandingen med en håndmixer ved lav hastighed. Pisk derefter ved højeste hastighed i 3 minutter til massen er tyk og luftig. Tilsæt Naturlig Karamelekstrakt og 3/4 af den hakkede nougat-krokant og rør til det er jævnt fordelt i ismassen. 


Hæld isen i en fryseegnet beholder og sæt den i fryseren i mindst 4 timer.

3

Servering

Tag isen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering. Fordel kugler af isen i skåle eller is-bægre og drys med den resterende nougat-krokant.

Næringsindhold til opskriften Hjemmelavet Nougat-is

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 13 kJ
3 kcal
1189 kJ
284 kcal
Fedt 0.09 g 8.62 g
Kulhydrat 0.46 g 45.89 g
Protein 0.05 g 4.63 g