Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Hyldeblomst-vaniljelagkage

Prøv denne lækre sommerlagkage, der smager skønt af hyldeblomst.

10 - 12 portioner

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hyldeblomst-vaniljelagkage

Redskaber:

springform; ø 20 cm
håndmixer

Kagedej:

3 æg str. M/L
100 g sukker
1 spsk. vand
100 g hvedemel
0,25 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
4 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft

Fyld:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 dl letmælk
0,5 dl koncentreret hyldeblomstsaft

Pynt:

250 g flormelis
2 spsk. varmt vand
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Pisk æg og sukker med en håndmixer. Tilsæt vand. Sigt hvedemel og bagepulver i æggemassen og pisk dejen sammen. Kom dejen i en smurt springform gerne med bagepapir på bunden. Bag lagkagebunden i 15-20 min.

Lad lagkagebunden køle helt af i springformen, inden den skæres i to lige store dele. Læg den ene bund tilbage i springformen og hæld hyldeblomst saft over, så hele bunden er vædet.

2

Fyld

Bland brevets indhold med mælk og hyldeblomstsaft. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 min. og herefter i 4 min. ved høj hastighed. Fordel fyldet på lagkagebunden i springformen. Læg den anden lagkagebund oven på moussen.

3

Pynt

Bland flormelis og vand til glasur, overtræk kagen jævnt og pynt med Chocolate Silver Pearls.

Sæt kagen i køleskabet en times tid og skær derefter langs kanten på formen for at løsne siderne.

Næringsindhold til opskriften Hyldeblomst-vaniljelagkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 959kJ
229kcal
1168kJ
279kcal
Fedt 4.16g 5.07g
Kulhydrat 43.51g 53.06g
Protein 3.77g 4.60g