Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Hyldeblomst-vaniljelagkage

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv denne lækre sommerlagkage, der smager skønt af hyldeblomst.

10 - 12 portioner

nem 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Hyldeblomst-vaniljelagkage

Redskaber:

håndmixer
springform; ø 20 cm

Lagkagebund med hyldeblomst:

3 æg str. M/L
100 g sukker
1 spsk. vand
100 g hvedemel
¼ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
4 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft

Hyldeblomstmousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 dl letmælk
½ dl koncentreret hyldeblomstsaft

Pynt:

250 g flormelis
2 spsk. varmt vand
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

1

Lagkagebund med hyldeblomst

Pisk æg og sukker skummende og luftig. Tilsæt vand og pisk det godt sammen. Sigt hvedemel og bagepulver i æggemassen og vend det sammen.




Kom dejen i en smurt springform (ø 20 cm), gerne med bagepapir i bunden. Bag lagkagebunden i 15-20 minutter.


Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet, når det trækkes ud. Hvis kagen får for meget farve i ovnen, kan den dækkes med et stykke stanniol mens den bager færdig. 



Lad lagkagebunden køle helt af i springformen, inden den skæres i to lige store dele. Læg den ene bund på et serveringfad og kom ringen til springformen rundt om bunden. Hæld hyldeblomst saft over, så hele bunden er vædet.

2

Hyldeblomstmousse

Bland brevets indhold med mælk og hyldeblomstsaft. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed. Fordel fyldet på lagkagebunden i springformen. Læg den anden lagkagebund ovenpå moussen. 


Sæt kagen i køleskabet en times tid og skær derefter langs kanten på formen for at løsne siderne.

3

Pynt

Bland flormelis og vand til en glasur. Fordel glasuren jævnt over kagens top og drys med Chocolate Silver Pearls.

Tip

Find alle vores bedste tips og opskrifter på lagkager på vores temaside.

Næringsindhold til opskriften Hyldeblomst-vaniljelagkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 950 kJ
227 kcal
1160 kJ
277 kcal
Fedt 4.16 g 5.07 g
Kulhydrat 43.54 g 53.10 g
Protein 3.77 g 4.60 g