Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Iskaffe

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Pift din hverdagskaffe op med Bourbon-Vaniljeis og servér en cremet iskaffe i sommervarmen.

3 - 4 portioner

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Iskaffe

Redskaber:

håndmixer

Vaniljeis:

2 ½ dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Bourbon-Vanilla Ismix
ca. 2 spsk. Dr. Oetker Vanilla Paste

Servering:

stærk kaffe , kold
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

1

Vaniljeis

Hæld letmælk i en stor skål. Tilsæt indholdet af et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix. Pisk kort med en håndmixer ved laveste hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter, til ismassen er tyk og luftig. 

Hæld isen i en fryseegnet beholder og sprøjt lidt Vanilla Paste udover isen, lav swirls med en kniv. Sæt isen i fryseren i mindst 4 timer.

2

Servering

Tag isen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering. 


Kom 2-3 skefulde vaniljeis i hvert glas og hæld stærk kold kaffe over. Drys med Chocolate Silver Pearls.

Tip

Prøv også at sprøjte lidt Choco eller Toffee Dessertsauce på indersiden af glassene inden isen kommes i, eller tilføj lidt af din yndlings likør sammen med kaffen.

Næringsindhold til opskriften Iskaffe

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 888 kJ
212 kcal
695 kJ
166 kcal
Fedt 4.76 g 3.72 g
Kulhydrat 36.34 g 28.39 g
Protein 4.42 g 3.45 g