Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Isvaffel med Chocolate Chip Cookie Is

Lav din egen udgave af den klassiske amerikanske Chocolate Chip Cookie Icecream.

4 stk.

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Isvaffel med Chocolate Chip Cookie Is

Is:

100 g chocolate chip cookies
2,5 dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Bourbon-Vanilla Ismix

Servering:

4 stk. isvafler (store)

Tilberedning

Tilberedning

Is

Hæld 2,5 dl letmælk i en stor skål. Tilsæt et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix. Pisk ved laveste hastighed med en elpisker til ingredienserne er blandet sammen. Skru op på højeste hastighed og pisk yderligere i 3 minutter.

Hak eller knæk chokolade cookies ud i grove stykker og rør dem i ismassen.

Hæld isen i en fryseegnet beholder. Sæt isen i fryseren i min. 4 timer.

1

Servering

Tag isen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering. Lav to kugler is og server dem i en isvaffel.

Næringsindhold til opskriften Isvaffel med Chocolate Chip Cookie Is

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1043kJ
249kcal
1352kJ
323kcal
Fedt 9g 11g
Kulhydrat 38g 50g
Protein 3g 5g