Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Isvaffel med krymmel | Kreahjørnet

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Du kan nemt sætte dit eget præg på isvafler ved at dyppe dem i chokolade og krymmel, nødder eller mandler. Kun fantasien sætter grænser.

about 12 - 14 stk.

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Isvaffel med krymmel | Kreahjørnet

Pynt til isvafler:

100 g mørk kogechokolade eller chokoladeknapper
100 g hvid kogechokolade eller chokoladeknapper
Dr. Oetker Party Mix
Dr. Oetker Hakkede Mandler
Dr. Oetker Hasselnøddeflager
kokos , revet
12 - 14 isvafler

Tilberedning

Tilberedning

1

Pynt til isvafler

Smelt begge typer chokolade i hver deres skål over et vandbad eller i mikroovn.

2

Hæld den ønskede pynt (krymmel, nødder, mandler, kokosmel mm.) op i små skåle.

3

Hæld den smeltede chokolade op i en skål, der nogenlunde passer til omridset af isvaflerne.

Dyp kanten af isvaflerne først i den smeltede chokolade og dernæst i pynten. Læg isvaflerne på et stykke bagepapir indtil chokoladen er størknet. Så er isvaflerne klar til at blive fyldt med lækker is.

Næringsindhold til opskriften Isvaffel med krymmel | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 741kJ
177kcal
1951kJ
466kcal
Fedt 7.35g 19.36g
Kulhydrat 24.85g 65.39g
Protein 2.54g 6.70g