Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Jordbær-mandel-kopper

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Fine, sprøde mandelkopper fyldt med cremet jordbærmousse, hvid chokolade og friske jordbær. En dejlig frisk kage, der passer perfekt til sommerfesten.

6 - 8 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Jordbær-mandel-kopper

Dejen:

200 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
50 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
100 g koldt smør i tern
1 æg str. S/M

Fyld og pynt:

75 g hvid chokolade
500 g jordbær
1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
2 ½ dl letmælk

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Bland hvedemel, mandelmel, flormelis og vaniljesukker sammen i en skål. Smuldr smørret i blandingen og saml dejen med ægget.


Del dejen i 6-8 lige store stykker, tril dem til kugler og tryk dem flade. Læg dejpladerne i køleskabet i 30 minutter.

2

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

3

Rul dejpladerne ud med en kagerulle og læg dem ned i linseforme eller muffinforme. Tryk dejen fast og skær den overskydende kant af. For at holde kanten på plads mens kagekopperne bages, lægges et stykke bagepapir ned i formen, der fyldes med bagebønner eller linser.


Bag kopperne nederst i ovnen i 18-20 minutter til de er gyldne og sprøde.



Fjern bagepapir og bønner/linser og fordel den finthakkede chokolade i de varme kopper. Smør chokoladen ud så hele indersiden dækkes.



Lad kopperne køle helt af.



Skær jordbærrene i mindre stykker og fordel dem i kopperne. Gem evt. lidt jordbær til pynt.

4

Fyld og pynt

Bland brevets indhold med mælk. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og derefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig. Fyld kagemoussen i en sprøjtepose og fordel den i kopperne. Pynt evt. med jordbær.

Næringsindhold til opskriften Jordbær-mandel-kopper

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1918 kJ
458 kcal
967 kJ
231 kcal
Fedt 22.65 g 11.44 g
Kulhydrat 47.04 g 23.76 g
Protein 9.07 g 4.58 g