til opskriften Jordbærsyltetøj med vanille
500 g | jordbær |
250 g | sukker |
1 tsk. | Dr. Oetker Vanilla Paste |
2 tsk. | Dr. Oetker Geleringspulver til marmalade, 1½ kg frugt |
Bring jordbær, sukker (gem 1 spsk) og Vanilla Paste langsomt i kog i en gryde, og lad det koge 5 min. til bærrene er møre.
Rør geleringsmiddel og 1 spsk sukker sammen, og rør det i den kogende marmelade. Kog endnu 2 min. og hæld marmeladen på rengjorte, skoldede glas.
Afkøl marmeladen, og opbevar den i køleskabet.
Per Portion / Styk | Per 100 g / ml | |
---|---|---|
Energi |
5062kJ 1209kcal |
662kJ 158kcal |
Fedt | 2.01g | 0.26g |
Kulhydrat | 284.35g | 37.17g |
Protein | 4.08g | 0.53g |