Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Jordbærsyltetøj med vanille

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Den klassiske jordbærsyltetøj smagt til med lidt vanilje. Altid et hit på et stykke franskbrød eller til julens æbleskiver.

1 - 2 glas

nem 20 Minutter 90061 icon veganpng Vegansk without_eggs Uden æg iconlaktosefrei26x26png Laktosefri iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Jordbærsyltetøj med vanille

Jordbærsyltetøj:

500 g jordbær
250 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
2 tsk. Dr. Oetker Geleringspulver til marmalade, 1½ kg frugt
1 spsk. sukker

Tilberedning

Tilberedning

1

Jordbærsyltetøj

Skyl og rens jordbærene. Kom jordbær, 250 g sukker og Vanilla Paste i en gryde og bring det langsomt i kog. Lad det koge i 5 minutter eller til bærrene er møre.


Rør Geleringspulver til marmelade sammen med 1 spsk. sukker. Tag gryden af varmen og drys det i syltetøjet under omrøring. Rør godt, så der undgås klumper. Kom gryden tilbage på varmen og kog syltetøjet op under omrøring i ½-1 minut. Kom syltetøjet i rene glas. 


Afkøl syltetøjet, og opbevar den i køleskabet.

Tips

For at forlænge holdbarheden på syltetøjet er det en god idé at dyppe glas og låg i kogene vand inden syltetøjet kommes i glasset. Alternativt kan man komme lidt alkohol (fx vodka) i glasset, komme låg på og ryste glasset, alkoholen hældes derefter ud inden syltetøjet kommes i.


Find flere tips og tricks til din syltning på vores temaside Sylt med Oetker.

Næringsindhold til opskriften Jordbærsyltetøj med vanille

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 5380 kJ
1285 kcal
691 kJ
165 kcal
Fedt 3.01 g 0.39 g
Kulhydrat 301.99 g 38.72 g
Protein 3.56 g 0.46 g