Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Jordbærsyltetøj med vanille

Hjemmelavet syltetøj smager bare bedst!

1 portion

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Jordbærsyltetøj med vanille

Syltetøj:

500 g jordbær
250 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
2 tsk. Dr. Oetker Geleringspulver til marmalade, 1½ kg frugt

Tilberedning

Tilberedning

1

Syltetøj

Bring jordbær, sukker (gem 1 spsk) og Vanilla Paste langsomt i kog i en gryde, og lad det koge 5 min. til bærrene er møre.

Rør geleringsmiddel og 1 spsk sukker sammen, og rør det i den kogende marmelade. Kog endnu 2 min. og hæld marmeladen på rengjorte, skoldede glas.

Afkøl marmeladen, og opbevar den i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Jordbærsyltetøj med vanille

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 5062kJ
1209kcal
662kJ
158kcal
Fedt 2.01g 0.26g
Kulhydrat 284.35g 37.17g
Protein 4.08g 0.53g