Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Julehjerter

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Julesmåkager med ingefær og et hint af citron. De er helt perfekte som godter i den søde juletid.

30 - 35 stk.

nem 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Julehjerter

Kagedejen:

250 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt
revet skal fra ½ ubehandlet citron
½ tsk. stødt ingefær
125 g sukker
200 g smør
½ æg str. M/L

Pynt:

1 æg til pensling
Dr. Oetker Hakkede Mandler samt perlesukker

Tilberedning

Tilberedning

1

Kagedejen

Bland hvedemel, hjortetaksalt, citron, ingefær og sukker. Smuldr smørret i melblandingen, og saml dejen med æg. Lad dejen hvile i køleskabet i mindst 2 timer.

2

Tænd ovnen på 200 ˚C traditionel varme.

3

Pynt

Rul dejen ud, udstik den til forskellige figurer, og læg dem på en bageplade med bagepapir. Pensl kagerne med æg, og drys med en blanding af hakkede mandler og perlesukker.

Bag kagerne i ca. 5 min. Afkøl kagerne på en bagerist, og opbevar dem i en kagedåse.

Tip

Dejen kan også rulles til en pølse, lægges i køleskabet, til den er fast, og skæres i tynde skiver.

Næringsindhold til opskriften Julehjerter

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 381 kJ
91 kcal
1821 kJ
435 kcal
Fedt 5.48 g 26.08 g
Kulhydrat 9.46 g 45.03 g
Protein 1.18 g 5.61 g