Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Julekage med æble og cocktailbær

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En lækker kage med æble og kandiseret frugt, samt en skøn krydret smag af kanel og sukat. Snup et stykke til eftermiddagskaffen i den mørke vintertid.

10 - 12 portioner

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Julekage med æble og cocktailbær

Redskaber:

håndmixer
sandkageform; 2 l

Kagedej med vanilje:

125 g blødt smør
125 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
2 æg
300 g hvedemel
2 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ¼ dl mælk

Frugtfyld:

1 æble
1 tsk. stødt kanel
1 bæger Dr. Oetker Blandede Cocktailbær (100 g)
½ bæger Dr. Oetker Sukat (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 °C almindelig ovn.

1

Kagedej med vanilje

Pisk smør, sukker og Vanilla Paste lyst og luftigt. Tilsæt et æg ad gangen og pisk grundigt mellem hvert æg.

Bland hvedemel og bagepulver sammen og sigt det i smørblandingen skiftevis med at mælken hældes i. Start og slut med at røre mel i.

2

Frugtfyld

Skær æblet i små tern og drys det med kanel.

Hæld halvdelen af dejen i en smurt og meldrysset sandkageform (2 l). Drys æbletern, cocktailbær og sukat over dejen, fordel det rundt i dejen ved forsigtigt at røre med en ske. Hæld derefter den resterende dej over og glat overfladen ud.

Bag kagen midt i ovnen i 55-65 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet. Lad kagen afkøle let, inden den vendes ud af formen og afkøler helt på en rist.

Tip

Kagen er bedst friskbagt, men kan opbevares i en tætlukket pose i 1-2 dage.

Næringsindhold til opskriften Julekage med æble og cocktailbær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1231 kJ
294 kcal
1231 kJ
294 kcal
Fedt 10.92 g 10.92 g
Kulhydrat 39.89 g 39.89 g
Protein 4.75 g 4.75 g