Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Julelagkage - fyldig og delikat

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne lækre lagkage er lavet med lækre kakaobunde med mandelaroma og fyldt med en flot lyserød mousse og syltede kirsebær.

12 - 16 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Julelagkage - fyldig og delikat

Redskaber:

håndmixer

Lagkagebunde med kakao og mandelaroma:

4 stk. æg str. M/L
150 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
¼ dl vand
1 spsk. Dr. Oetker Mandelaroma
150 g hvedemel
45 g Dr. Oetker Baking Cocoa
½ tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt eller bagepulver

Fyld af mousse og kirsebær:

2 breve Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
5 dl letmælk
1 spsk. Dr. Oetker Rød Konditorfarve
50 g Dr. Oetker Blandede Cocktailbær
200 g syltede udstenede kirsebær
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)

Topping og pynt:

100 g mørk kogechokolade eller chokoladeknapper
Dr. Oetker Classic Violet Cake Decoration
2 kirsebær , friske
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180° C varmluft.

1

Lagkagebunde med kakao og mandelaroma

Pisk æg, sukker og vaniljesukker skummende og luftig med en håndmixer i 4-5 minutter. Tilsæt vand og mandelaroma og pisk det godt sammen. Sigt hvedemel, kakao og hjortetaksalt i æggemassen og vend det sammen.

Tag tre stykker bagepapir og tegn tre cirkler med en diameter på ca. 24 cm. Brug en springform eller tallerken som skabelon. Fordel dejen ligeligt mellem de tre cirkler og spred dejen jævnt ud i hver cirkel. 

Bag bundene i 7-10 minutter til de er gennembagte.

2

Fyld af mousse og kirsebær

Bland indholdet af de to breve Cake Mousse Vanilla Taste med letmælk og rød konditorfarve. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed til moussen er luftig. 


Hak cocktailbærrene fint. 


Si de syltede kirsebær fra lagen og gem den. Hak kirsebærrene groft. 

3

Samling

Læg den første bund på et kagefad og stænk den med kirsebærlagen. Smør halvdelen af kagemoussen på bunden. Fordel halvdelen af cocktailbærrene, halvdelen af de syltede kirsebær og halvdelen af mandelflagerne over moussen. Kom den næste bund på og gentag processen, slut af med den sidste bund.

4

Topping og pynt

Smelt chokolade over et vandbad eller i mikroovn. Fordel forsigtigt chokoladen på toppen af kagen. 


Pynt med Violet Cake Decoration, friske kirsebær og mandelflager. Sæt kagen på køl i ca. 1 time inden servering.

Tips

Server julelagkagen med en god klat flødeskum. Prøv også at stænke bundene med kirsebærvin.


Find alle vores bedste tips og opskrifter på lagkager på vores temaside.

Næringsindhold til opskriften Julelagkage - fyldig og delikat

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1968 kJ
470 kcal
1989 kJ
475 kcal
Fedt 12.56 g 12.68 g
Kulhydrat 46.57 g 47.04 g
Protein 7.22 g 7.29 g