Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Kanelsnegle

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hvad er bedre en den klassiske kanelsnegl? Denne version er lavet med en lækker remonce med både marcipan og kanel.

ca. 40 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kanelsnegle

Dejen:

5 dl mælk
75 g gær
150 g blødt smør
1 æg str. M/L
135 g sukker
1 tsk. salt
2 tsk. stødt kardemomme
ca. 900 g hvedemel

Fyld:

100 g marcipan (evt.)
100 g blødt smør
90 g sukker
2 spsk. rasp
1 spsk. vand
1 spsk. stødt kanel

Pensling og pynt:

æg til pensling
Dr. Oetker Hakkede Mandler
Dr. Oetker Kanelsukker

Tilberedning

Tilberedning

1

Dejen

Lun mælken til den er fingervarm. Rør gæren i mælken, og rør, til den er opløst. Kom smørret i. Tilsæt æg, sukker, salt, kardemomme og det meste af melet. Rør kraftigt, til dejen er blank og smidig. Lad dejen hæve under et viskestykke i ca. 30 min.

2

Fyld

Lav fyldet, mens dejen hæver. Riv marcipanen, og rør den sammen med de øvrige ingredienser.

Læg dejen på et meldrysset bord, og ælt den forsigtigt. Tilsæt lidt mel, men kun den mængde, som er nødvendig, for at dejen er til at arbejde med. Del dejen i to dele, og rul hver del ud til et rektangel på ca. 50 x 25 cm. Forsøg at få så lige kanter som muligt.

Bred fyldet ud på rektanglerne, og rul dem sammen fra den lange side. Skær rullerne i ca. 2 cm tykke stykker. Læg stykkerne i papirforme på en bageplade, og lad dem hæve i ca. 30 min.

3

Tænd ovnen på 250 °C traditionel varme.

4

Pensling og pynt

Pensl derefter med sammenpisket æg, og pynt med hakkede mandler og drys med kanelsukker.

Bag bollerne ved 250 °C traditionel varme i 5-8 min. Lad bollerne køle af under et viskestykke.

Næringsindhold til opskriften Kanelsnegle

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 741 kJ
177 kcal
1344 kJ
321 kcal
Fedt 6.05 g 10.99 g
Kulhydrat 22.35 g 40.64 g
Protein 4.01 g 7.29 g