Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Kirsebær-is

Prøv en cremet vaniljeis med friske kirsebær. Perfekt til en varm sommerdag i haven.

about 750 - 850 ml

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kirsebær-is

Is:

100 g friske kirsebær
2,5 dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Bourbon-Vanilla Ismix

Pynt:

friske kirsebær og vaffelrør

Tilberedning

Tilberedning

1

Forarbejde

Vask og fjern stenene fra kirsebærene. Skær dem ud i små stykker.

2

Is

Hæld 2,5 ml letmælk i en stor skål. Tilsæt et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix. Pisk ved laveste hastighed med en elpisker til ingredienserne er blandet sammen. Skru op på højeste hastighed og pisk yderligere i 3 minutter. Rør til sidst kirsebærerne i ismassen.

Hæld isen i en fryseegnet beholder. Sæt isen i fryseren i min. 4 timer.

3

Pynt

Tag isen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering. Pynt isen med friske kirsebær og vaffelrør.

Næringsindhold til opskriften Kirsebær-is

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 0kJ
0kcal
423kJ
101kcal
Fedt 0g 2.14g
Kulhydrat 0g 18.02g
Protein 0g 2.66g