Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Klassiske linser med jordbærgrød

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækre linser med saftig frugtgrød, perfekt til enhver lejlighed.

ca. 10 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Klassiske linser med jordbærgrød

Linseforme; ø 7 cm cirka:

Linsedej:

250 g hvedemel
60 g flormelis
200 g smør
2 æggeblommer str. M/L

Fyld og pynt:

6 dl mælk
1 brev Dr. Oetker Bagestabil Kagecreme
200 g jordbærgrød
Dr. Oetker Mandelflager

Tilberedning

Tilberedning

1

Linsedej

Sigt hvedemel og flormelis og bland det i en skål. Skær smørret i mindre tern og smuldr det i melblandingen indtil det ligner rasp. Tilsæt herefter æggeblommer og ælt dejen godt sammen. Tilsæt lidt vand, hvis dejen har svært ved at samle sig.

Sæt dejen på køl en times tid.

2

Kagecreme

Kom mælken i en skål. Mens der piskes tilsættes indholdet fra posen. Pisk 3 minutter med en håndmixer ved høj hastighed.

Stil kagecremen på køl i køleskabet i 20 minutter.

3

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

4

Smør linseformene med fedtstof. Tag den ene halvdel af dejen og rul den ud så den er 3-4 mm tyk, mens den anden halvdel af dejen stadig står på køl. Stik 10 linser ud med en udstikker, der passer til linseformene. Tryk dejen ned i formen. Skær evt. overskydende dej af formens kant.

Tag kagecremen ud af køleskabet og giv den en kort omrøring. Læg 1 ½ spsk. kold kagecreme og 1 ½ spsk. rødgrød i linserne. Rul den anden halvdel af dejen ud og stik 10 låg ud med samme udstikker. Læg låg på alle formene og tryk dejen sammen i siderne.

5

Bag linserne 15-20 minutter. Tag linserne ud af ovnen og lad dem afkøle i formene på en bagerist. Pynt linserne med mandelflager.

Næringsindhold til opskriften Klassiske linser med jordbærgrød

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1373 kJ
328 kcal
1507 kJ
360 kcal
Fedt 17.98 g 19.76 g
Kulhydrat 37.77 g 41.50 g
Protein 3.95 g 4.34 g