Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Kreativ pyntning af kransekagetop

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Gør din nytårskransekage ekstra festlig med dekorationsprodukter fra Dr. Oetker. Brug sølvglitter, sølvperler og hjemmelavet farvet æggehvideglasur.

40 - 45 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kreativ pyntning af kransekagetop

Kransekagemasse:

120 g sukker
2 æggehvider str. M/L
400 g marcipan
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
2 poser Dr. Oetker Mandelmel

Lyserød æggehvideglasur:

flormelis
æggehvide
Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Pynt:

Dr. Oetker Sweetheart
Dr. Oetker Sølv Glitter Gelé
Dr. Oetker Pynteglasur
Dr. Oetker Writing Icing Decór - hvid glasur
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

1

Kransekagemasse

Rør sukker og æggehvide sammen med en gaffel og lad blandingen stå 30 minutter til sukkeret er opløst. Ælt marcipanen sammen med mandelaroma og mandelmel. Tilsæt æggehvideblandingen lidt ad gangen til konsistensen er fast, men ikke hård. Pak kransekagemassen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i 50-60 minutter.

2

Tænd ovnen på 230 °C traditionel varme.

Rul den kolde kransekagedej ud i aflange stænger. Tryk dem en smule flade i den ene side (de skal ligne en trekant med bløde hjørner) og saml dem ved hjælp af vand. Start med den mindste ring og husk også den runde kugle på toppen. Se centimeter og vægt for hver ring herunder.

Kransekageringe: 13 cm - 43 g kransekagemasse, 16 cm - 53 g kransekagemasse, 19 cm - 63 g kransekagemasse, 22 cm - 73 g kransekagemasse, 25 cm - 83 g kransekagemasse, 28 cm - 93 g kransekagemasse, 31 cm - 103 g kransekagemasse, 34 cm - 113 g kransekagemasse

Placer hver kransekagering på en bageplade med bagepapir. Det er en god idé at placere én ekstra bradepande under, da de hurtigt bliver mørke i bunden. Bag ringene i 5-7 minutter til de er gyldne, men ikke brankede på toppen.

3

Lyserød æggehvideglasur

I en æggehvideglasur (også kaldet sprøjteglasur eller royal icing) er vandet fra den almindelige glasur udskiftet med æggehvide.


Rør flormelis og æggehvide sammen til en ensartet masse. Tilsæt 3-4 dråber Concentrated Red Colour til glasuren har den ønskede lyserøde farve. Hæld glasuren i en sprøjtepose og klip et lille hul for enden.



Alternativt kan du forme et lille kræmmerhus ud af bagepapir.

4

Festligt pynt

Pynt de kolde kransekageringe i et mønster efter eget ønske med lyserød æggehvideglaur eller de nemme dekorationsglasurtuber fra Dr. Oetker. Pynt herefter med lyserøde perler og sukkerdrys fra Prinsesse Lillifee sortimentet og Chocolate Silver Pearls. Saml kransekagen løbende.

Tip

Kransekage kan med fordel laves i forvejen og fryses ned, det bliver den bare bedre af. Beregn ca. 2 timer til optøning inden servering.

Næringsindhold til opskriften Kreativ pyntning af kransekagetop

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 352 kJ
84 kcal
1767 kJ
422 kcal
Fedt 3.04 g 15.21 g
Kulhydrat 12.69 g 63.47 g
Protein 1.18 g 5.92 g