Kreativ pyntning af kransekagetop

(0)
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Gør din nytårskransekage ekstra festlig med dekorationsprodukter fra Dr. Oetker. Brug sølvglitter, sølvperler og hjemmelavet farvet æggehvideglasur.

40 - 45 stk.

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Kreativ pyntning af kransekagetop

Kransekagemasse:

120 g sukker
2 æggehvider str. M/L
400 g marcipan
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
2 poser Dr. Oetker Mandelmel

Lyserød æggehvideglasur:

flormelis
æggehvide
Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Pynt:

Dr. Oetker Sweetheart
Dr. Oetker Sølv Glitter Gelé
Dr. Oetker Hvid Pynteglasur
Dr. Oetker Writing Icing Decór - hvid glasur
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

1

Kransekagemasse

Rør sukker og æggehvide sammen med en gaffel og lad blandingen stå 30 minutter til sukkeret er opløst. Ælt marcipanen sammen med mandelaroma og mandelmel. Tilsæt æggehvideblandingen lidt ad gangen til konsistensen er fast, men ikke hård. Pak kransekagemassen ind i husholdningsfilm og læg den i køleskabet i 50-60 minutter.

2

Tænd ovnen på 230 °C traditionel varme.

Rul den kolde kransekagedej ud i aflange stænger. Tryk dem en smule flade i den ene side (de skal ligne en trekant med bløde hjørner) og saml dem ved hjælp af vand. Start med den mindste ring og husk også den runde kugle på toppen. Se centimeter og vægt for hver ring herunder.

Kransekageringe: 13 cm - 43 g kransekagemasse, 16 cm - 53 g kransekagemasse, 19 cm - 63 g kransekagemasse, 22 cm - 73 g kransekagemasse, 25 cm - 83 g kransekagemasse, 28 cm - 93 g kransekagemasse, 31 cm - 103 g kransekagemasse, 34 cm - 113 g kransekagemasse

Placer hver kransekagering på en bageplade med bagepapir. Det er en god idé at placere én ekstra bradepande under, da de hurtigt bliver mørke i bunden. Bag ringene i 5-7 minutter til de er gyldne, men ikke brankede på toppen.

3

Lyserød æggehvideglasur

I en æggehvideglasur (også kaldet sprøjteglasur eller royal icing) er vandet fra den almindelige glasur udskiftet med æggehvide.


Rør flormelis og æggehvide sammen til en ensartet masse. Tilsæt 3-4 dråber Concentrated Red Colour til glasuren har den ønskede lyserøde farve. Hæld glasuren i en sprøjtepose og klip et lille hul for enden.



Alternativt kan du forme et lille kræmmerhus ud af bagepapir.

4

Festligt pynt

Pynt de kolde kransekageringe i et mønster efter eget ønske med lyserød æggehvideglaur eller de nemme dekorationsglasurtuber fra Dr. Oetker. Pynt herefter med lyserøde perler og sukkerdrys fra Prinsesse Lillifee sortimentet og Chocolate Silver Pearls. Saml kransekagen løbende.

Tip

Kransekage kan med fordel laves i forvejen og fryses ned, det bliver den bare bedre af. Beregn ca. 2 timer til optøning inden servering.

Næringsindhold til opskriften Kreativ pyntning af kransekagetop

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 356 kJ
85 kcal
1775 kJ
424 kcal
Fedt 3.08 g 15.42 g
Kulhydrat 12.76 g 63.80 g
Protein 1.19 g 5.93 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: