Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Krymmel-is med guf-swirl | Kreahjørnet

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Farverig is blandet med knasende regnbuefarvet krymmel og sød jordbærguf i swirls.

ca. 4 portioner

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Krymmel-is med guf-swirl | Kreahjørnet

Redskaber:

håndmixer
fryseegnet beholder

Krymmel-is:

2 ½ dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Bourbon-Vanilla Ismix
2 spsk. Dr. Oetker Rainbow Mix

Guf:

1 dl vand
1 brev Dr. Oetker Guf til is med jordbærsmag

Pynt:

Dr. Oetker Rainbow Mix

Tilberedning

Tilberedning

1

Krymmel-is

Kom mælken i en stor skål og tilsæt indholdet af et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix. Pisk ingredienserne sammen, først kort tid ved lav hastighed og dernæst 3 minutter ved højeste hastighed, indtil blandingen er tyk og luftig. Rør Rainbow Mix krymmel i ismassen og kom den derefter over i en fryseegnet beholder. Sæt den til side imens guffen tilberedes.

2

Guf

Hæld vand i en stor skål og tilsæt indholdet fra et brev Guf til is med jordbærsmag. Pisk kort tid ved lav hastighed og dernæst i 4 minutter ved høj hastighed til guffen er let og luftig. 

3

Samling

Kom skefulde af guf i isen og lav swirls i isen med en kniv eller skaftet på en ske. Drys med lidt Rainbow Mix krymmel på toppen. Kom isen i fryseren i mindst 4 timer. 

Stil isen ved stuetemperatur ca. 10 minutter før servering. Server isen i isvafler eller skåle og drys gerne med ekstra Rainbow Mix krymmel på toppen. 

Tips

Gem eventuelle rester af guf i køleskabet og pisk det op igen lige inden servering.

Rester af guf kan også bruges til at lave lækre marengs, kyskager eller mini pavlova. Sæt guffen i den ønskede størrelse på en bageplade med bagepapir og bag ved 100 °C varmluft i 45-60 minutter afhængigt af størrelsen.

Næringsindhold til opskriften Krymmel-is med guf-swirl | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1193 kJ
285 kcal
1193 kJ
285 kcal
Fedt 2.74 g 2.74 g
Kulhydrat 61.56 g 61.56 g
Protein 3.07 g 3.07 g