Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Lollipop-muffins

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Fine muffins pyntet med slikkepinde til at ligne søde blomster. Nemme og sjove appelsinmuffins med sød glasur.

12 - 15 stk.

nem 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Lollipop-muffins

Redskaber:

håndmixer
12 - 15 muffinforme

Appelsinmuffins:

150 g smør
150 g sukker
2 æg str. M/L
1 dl friskpresset appelsinsaft
200 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Glasur og pynt:

100 g flormelis
1 tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
1 - 2 spsk. vand
12 slikkepinde
ca. 24 vingummier , til blade

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160 °C varmluft.

1

Appelsinmuffins

Pisk smør og sukker blødt og luftigt. Pisk æggene i et ad gangen, pisk godt imellem hvert æg. Rør appelsinsaften i og vend dernæst sigtet hvedemel, bagepulver og vaniljesukker i dejen. Rør dejen godt sammen og fordel den i muffinforme.


Bag kagerne i 23-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

2

Glasur og pynt

Bland flormelis med grøn konditorfarve og vand, juster mængden af vand til den ønskede konsistens. Pas på at glasuren ikke bliver alt for tynd. Fordel glasuren på toppen af de afkølede kager. Sæt en slikkepind i midten og pynt med vingummier ved bunden af slikkepinden, så det ligner blade, klip evt. vingummierne over på midten så det mere ligner blade.

Tip

Hvis du vil være sikker på at dine muffins ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine muffins mere lige.

Næringsindhold til opskriften Lollipop-muffins

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 992 kJ
237 kcal
1419 kJ
339 kcal
Fedt 10.06 g 14.38 g
Kulhydrat 30.09 g 42.99 g
Protein 2.96 g 4.22 g