Lyserød is - med guf-swirl og skovbærsauce | Kreahjørnet

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Skab nemt din egen is med guf-swirl effekt. Denne is har en god smag af bær og passer perfekt til varme somre. Dekorér med friske bær og dessertsauce.

4 portioner

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Lyserød is - med guf-swirl og skovbærsauce | Kreahjørnet

Redskaber:

håndmixer
fryseegnet beholder

Is:

2 ½ dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Bourbon-Vanilla Ismix
Dr. Oetker Forest Fruit Dessertsauce

Guf:

1 dl vand
1 brev Dr. Oetker Guf til is med jordbærsmag

Pynt:

Dr. Oetker Forest Fruit Dessertsauce
friske bær
Dr. Oetker Guf til is med jordbærsmag

Tilberedning

Tilberedning

1

Is

Hæld letmælk i en stor skål. Tilsæt indholdet af et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix. Pisk kort med en håndmixer ved laveste hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter, til ismassen er tyk og luftig.


Kom halvdelen af ismassen over i en fryseegnet beholder. Hæld Forest Fruit dessertsauce i ismassen og lav swirls med en lille kniv eller skaftet på en ske. Hæld den resterende ismasse ovenpå. Sæt isen til side imens guffen tilberedes. 

2

Guf

Hæld vandet i en stor skål og tilsæt indholdet af et brev Guf til is jordbærsmag. Pisk kort ved lav hastighed og dernæst i 4 minutter ved høj hastighed til guffen er let og luftig. 

3

Samling

Kom skefulde af guf i ismassen og top med Forest Fruit dessertsauce. Lav swirls i isen med en kniv eller skaftet af en ske. Frys isen i mindst 4 timer. 


Stil isen ved stuetemperatur ca. 10 minutter før servering. Server gerne isen med ekstra guf, dessertsauce og friske bær.

4

Tips

Gem eventuelle rester af guf i køleskabet og pisk det op igen lige inden servering.


Rester af guf kan også bruges til at lave lækre marengs, kyskager eller mini pavlova. Sæt guffen i den ønskede størrelse på en bageplade med bagepapir og bag ved 100 °C varmluft i 45-60 minutter afhængigt af størrelsen.

Næringsindhold til opskriften Lyserød is - med guf-swirl og skovbærsauce | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1495 kJ
357 kcal
850 kJ
203 kcal
Fedt 3.58 g 2.03 g
Kulhydrat 75.16 g 42.70 g
Protein 5.01 g 2.85 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: