Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Lyserød is - med guf-swirl og skovbærsauce | Kreahjørnet

Skab nemt din egen is med guf-swirl effekt. Denne is har en god smag af bær og passer perfekt til varme somre. Dekorér med friske bær og dessertsauce.

4 portioner

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Lyserød is - med guf-swirl og skovbærsauce | Kreahjørnet

Redskaber:

håndmixer
fryseegnet beholder

Is:

2,5 dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Bourbon-Vanilla Ismix
Dr. Oetker Forest Fruit Dessertsauce

Guf:

1 dl vand
1 brev Dr. Oetker Guf til is med jordbærsmag

Pynt:

Dr. Oetker Forest Fruit Dessertsauce
friske bær
Dr. Oetker Guf til is med jordbærsmag

Tilberedning

Tilberedning

1

Is

Kom mælken i en stor skål og tilsæt ismix. Pisk ingredienserne sammen, først kort tid ved lav hastighed og dernæst 3 minutter ved højeste hastighed, indtil blandingen er tyk og luftig. Kom halvdelen af ismassen over i en fryseegnet beholder. Hæld Forest Fruit dessertsauce i ismassen og swirl rundt med en kniv eller skaftet på en ske. Hæld den resterende ismasse ovenpå. Sæt isen til side imens guffen tilberedes. 

2

Guf

Hæld vandet i en stor skål og tilsæt gufpulver. Pisk kort tid ved lav hastighed og dernæst i 4 minutter ved høj hastighed til guffen er let og luftig. 

3

Samling

Kom skefulde af guf i ismassen og top med Forest Fruit dessertsauce. Lav swirls i isen med en kniv eller skaftet af en ske. Frys isen i mindst 4 timer. 


Stil isen ved stuetemperatur ca. 10 minutter før servering. Server gerne isen med ekstra guf, dessertsauce og friske bær.

4

Tips

Gem eventuelle rester af guf i køleskabet og pisk det op igen lige inden servering.


Rester af guf kan også bruges til at lave lækre marengs, kyskager eller mini pavlova. Sæt guffen i den ønskede størrelse på en bageplade med bagepapir og bag ved 100 °C varmluft i 45-60 min. afhængigt af størrelsen.

Næringsindhold til opskriften Lyserød is - med guf-swirl og skovbærsauce | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1662kJ
397kcal
850kJ
203kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 92.84g 47.61g
Protein 2.35g 1.20g