Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Lyserød is - med guf-swirl og skovbærsauce | Kreahjørnet

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Skab nemt din egen is med guf-swirl effekt. Denne is har en god smag af bær og passer perfekt til varme somre. Dekorér med friske bær og dessertsauce.

4 portioner

nem 15 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Lyserød is - med guf-swirl og skovbærsauce | Kreahjørnet

Redskaber:

håndmixer
fryseegnet beholder

Is:

2 ½ dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Bourbon-Vanilla Ismix
Dr. Oetker Forest Fruit Dessertsauce

Guf:

1 dl vand
1 brev Dr. Oetker Guf til is med jordbærsmag

Pynt:

Dr. Oetker Forest Fruit Dessertsauce
friske bær
Dr. Oetker Guf til is med jordbærsmag

Tilberedning

Tilberedning

1

Is

Hæld letmælk i en stor skål. Tilsæt indholdet af et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix. Pisk kort med en håndmixer ved laveste hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter, til ismassen er tyk og luftig.


Kom halvdelen af ismassen over i en fryseegnet beholder. Hæld Forest Fruit dessertsauce i ismassen og lav swirls med en lille kniv eller skaftet på en ske. Hæld den resterende ismasse ovenpå. Sæt isen til side imens guffen tilberedes. 

2

Guf

Hæld vandet i en stor skål og tilsæt indholdet af et brev Guf til is jordbærsmag. Pisk kort ved lav hastighed og dernæst i 4 minutter ved høj hastighed til guffen er let og luftig. 

3

Samling

Kom skefulde af guf i ismassen og top med Forest Fruit dessertsauce. Lav swirls i isen med en kniv eller skaftet af en ske. Frys isen i mindst 4 timer. 


Stil isen ved stuetemperatur ca. 10 minutter før servering. Server gerne isen med ekstra guf, dessertsauce og friske bær.

4

Tips

Gem eventuelle rester af guf i køleskabet og pisk det op igen lige inden servering.


Rester af guf kan også bruges til at lave lækre marengs, kyskager eller mini pavlova. Sæt guffen i den ønskede størrelse på en bageplade med bagepapir og bag ved 100 °C varmluft i 45-60 minutter afhængigt af størrelsen.

Næringsindhold til opskriften Lyserød is - med guf-swirl og skovbærsauce | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1495 kJ
357 kcal
850 kJ
203 kcal
Fedt 3.58 g 2.03 g
Kulhydrat 75.16 g 42.70 g
Protein 5.01 g 2.85 g