Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Mandelboller

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækre boller med god smag af mandler og marcipan, bagt uden gær. De er perfekte som en hurtig snack eller som en sød bolle til kaffen. Gode året rundt.

24 stk.

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mandelboller

Redskaber:

håndmixer

Hurtige mandelboller:

100 g blødt smør
135 g sukker
1 stk. æg str. M/L
2 dl tykmælk
2 tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
390 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

1

Hurtige mandelboller

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt æg, tykmælk, hjortetaksalt og mandelaroma og rør godt. Rør mel i dejen og ælt den let sammen.


Del dejen i fire lige store stykker. Rul dem til pølser, på et let melet bord og del hver pølse i seks lige store stykker. Kom bollerne på en smurt bageplade eller en bageplade med bagepapir og drys dem med mandelflager. 


Bag bollerne midt i ovnen i 10-12 minutter. Lad bollerne køle let af på en bagerist, men servér dem gerne lune.

Næringsindhold til opskriften Mandelboller

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 523 kJ
125 kcal
1629 kJ
389 kcal
Fedt 4.96 g 15.49 g
Kulhydrat 17.18 g 53.69 g
Protein 2.36 g 7.37 g