Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Mandelboller

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lækre boller med god smag af mandler og marcipan, bagt uden gær. De er perfekte som en hurtig snack eller som en sød bolle til kaffen. Gode året rundt.

24 stk.

nem 20 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mandelboller

Redskaber:

håndmixer

Hurtige mandelboller:

100 g blødt smør
135 g sukker
1 stk. æg str. M/L
2 dl tykmælk
2 tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
390 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

1

Hurtige mandelboller

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt æg, tykmælk, hjortetaksalt og mandelaroma og rør godt. Rør mel i dejen og ælt den let sammen.


Del dejen i fire lige store stykker. Rul dem til pølser, på et let melet bord og del hver pølse i seks lige store stykker. Kom bollerne på en smurt bageplade eller en bageplade med bagepapir og drys dem med mandelflager. 


Bag bollerne midt i ovnen i 10-12 minutter. Lad bollerne køle let af på en bagerist, men servér dem gerne lune.

Næringsindhold til opskriften Mandelboller

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 523kJ
125kcal
1633kJ
390kcal
Fedt 4.96g 15.49g
Kulhydrat 17.17g 53.67g
Protein 2.36g 7.37g