Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Mandelboller

Man kan sagtens bage boller uden gær, prøv fx. disse søde boller med smag af marcipan.

24 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mandelboller

Ingredienser:

100 g blødt smør
135 g sukker
1 stk. æg str. M/L
2 dl tykmælk
2 tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
390 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200° C traditionel varme.

Tilberedning

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt æg, tykmælk, hjortetaksalt og mandelaroma og rør godt. Rør mel i dejen og ælt den godt. Del dejen i fire dele på et let melet bord, form de fire dele til pølser, og del hver del i seks stykker.Læg bollerne på en smurt bageplade, og drys med mandelflager. Bag bollerne i 10-12 minutter. Afkøl mandelbollerner på en bagerist og servér bollerne lune.