Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Mandelboller

Lækre boller med god smag af mandler og marcipan, bagt uden gær. De er perfekte som en hurtig snack eller som en sød bolle til kaffen. Gode året rundt.

24 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mandelboller

Ingredienser:

100 g blødt smør
135 g sukker
1 stk. æg str. M/L
2 dl tykmælk
2 tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt
1 tsk. Dr. Oetker Mandelaroma
390 g hvedemel
1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)

Redskaber:

håndmixer

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C traditionel varme.

Tilberedning

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt æg, tykmælk, hjortetaksalt og mandelaroma og rør godt. Rør mel i dejen og ælt den godt. Del dejen i fire dele på et let melet bord, form de fire dele til pølser, og del hver del i seks stykker.

Læg bollerne på en smurt bageplade og drys med mandelflager. Bag bollerne i 10-12 min. i ovnen. Afkøl mandelbollerner på en bagerist og servér dem lune.

Næringsindhold til opskriften Mandelboller

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 523kJ
125kcal
1633kJ
390kcal
Fedt 4.96g 15.49g
Kulhydrat 17.17g 53.67g
Protein 2.36g 7.37g