Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Mango-muffins

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Er du vild med mango? Så vil du elske disse muffins, som du kan lave med både frisk og frossen mango. Pynt dem fint med glasur og krymmel.

12 - 16 stk.

nem 35 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mango-muffins

Mango-muffin:

150 g blødt smør
150 g sukker
2 æg str. M/L
150 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
250 g mangofrugt i små tern (frisk, frosne eller fra dåse)
100 g knuste ladyfingers
12 - 16 Dr. Oetker Ternede Muffinforme

Glasur og pynt:

200 g flormelis
varmt vand
Dr. Oetker Gel Glitter
Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Sweetheart

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160° C varmluft.

1

Mango-muffin

Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen, pisk godt efter hvert æg. 


Vend sigtet hvedemel og bagepulver i æggemassen. Vend til slut mangofrugt og knuste ladyfingers i dejen. Fordel herefter dejen i muffinforme.


Bag kagerne i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

2

Glasur og pynt

Bland flormelis og varmt vand til en glasur, kom vand i lidt ad gangen til den ønskede konsistens opnås. Overtræk de afkølede kager med glasuren og dekorer dem med Gel Glitter gelé, Writing Icing Decor og Sweetheart krymmel mix.

Tips

Hvis du vil være sikker på at dine muffins ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine muffins mere lige

Næringsindhold til opskriften Mango-muffins

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1357 kJ
324 kcal
1386 kJ
331 kcal
Fedt 9.97 g 10.18 g
Kulhydrat 52.71 g 53.79 g
Protein 3.05 g 3.11 g