Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Mango-muffins

Er du vild med mangofrugt? Så vil du elske disse Mango-muffins.

12 - 16 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mango-muffins

Kagedej:

150 g smør
150 g sukker
2 æg str. M/L
150 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
250 g mangofrugt i små tern (frisk, frosne eller konserverede)
100 g knuste ladyfingers
Dr. Oetker Kulørte Muffinforme

Topping og pynt:

200 g flormelis
varmt vand
Dr. Oetker Gel Glitter
Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Princess Lillifee-krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 160° C varmluft.

2

Kagedej

Rør smør og sukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen. Rør sigtet hvedemel og bagepulver i sukkermassen og vend mangofrugt og knuste ladyfingers i dejen. Fordel herefter dejen i muffinformene.

Bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på bageristen.

3

Topping og pynt

Bland flormelis og varmt vand til glasur. Overtræk de afkølede kager og dekorer med glimmer gelé, figurer og krymmel.