Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Marcipan med appelsin i Cointreau

Skal du lave konfekt? Her får du en lækker opskrift på julekonfekt til voksne med saftige appelsinstykker, tilsat appelsinlikør.

about 40 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marcipan med appelsin i Cointreau

Marcipanen:

1 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
0,5 dl Cointreau eller Grand Marnier
250 g marcipan

Overtræk og pynt:

100 g chokolade
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

1

Marcipanen

Læg den hakkede appelsinskal i blød i Cointreau natten over. Bland marcipan med hakket appelsinskal, og form massen til et brød.

Skær marcipanbrødet i 1 cm tykke skiver.

2

Overtræk og pynt

Smelt chokoladen over vandbad og overtræk marcipanen med chokolade. Dekorer med sølvperler inden chokoladen størkner.

Sæt konfekten til afkøling i køleskab - mindst 2 timer inden servering. Opbevares køligt i en kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Marcipan med appelsin i Cointreau

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 201kJ
48kcal
1846kJ
441kcal
Fedt 1.79g 16.25g
Kulhydrat 7.41g 67.36g
Protein 0.50g 4.51g