Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Marcipan med appelsin i Cointreau

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Skal du lave konfekt? Her får du en lækker opskrift på julekonfekt til voksne med saftige appelsinstykker, tilsat appelsinlikør.

ca. 40 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marcipan med appelsin i Cointreau

Marcipanen:

1 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
½ dl Cointreau eller Grand Marnier
250 g marcipan

Overtræk og pynt:

100 g chokolade
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

1

Marcipanen

Læg den hakkede appelsinskal i blød i Cointreau natten over. Bland marcipan med hakket appelsinskal, og form massen til et brød.

Skær marcipanbrødet i 1 cm tykke skiver.

2

Overtræk og pynt

Smelt chokoladen over vandbad og overtræk marcipanen med chokolade. Dekorer med sølvperler inden chokoladen størkner.

Sæt konfekten til afkøling i køleskab - mindst 2 timer inden servering. Opbevares køligt i en kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Marcipan med appelsin i Cointreau

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 201 kJ
48 kcal
1846 kJ
441 kcal
Fedt 1.79 g 16.25 g
Kulhydrat 7.41 g 67.36 g
Protein 0.50 g 4.51 g