Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Marcipan med kaffekaramel

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Prøv denne lækre opskrift på julekonfekt. Perfekt til den søde juletid.

16 - 18 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marcipan med kaffekaramel

Marcipan med kaffekaramel:

½ dl kaffe
50 g sukker
½ pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Dark (50 g)
250 g marcipan
¼ dl Kahlua, cognac eller whisky
1 pose Dr. Oetker Chocolate Chips, Milk (100 g)

Pynt:

1 pose Dr. Oetker Mandelflager (50 g)

Tilberedning

Tilberedning

1

Marcipan med kaffekaramel

Kog kaffe og sukker i en gryde i 3-4 min. Afkøl siruppen en smule, og smelt chokoladen i den lune sirup. Sæt kaffekaramellen i køleskabet, til den er helt fast.


Bland marcipanen med Kahlua, cognac eller whisky, og del den i 16 lige store stykker. Tryk en fordybning i hvert stykke, og fyld det med kaffekaramel. Pak marcipanen omkring fyldet, og tril til kugler.

2

Pynt

Smelt chokoladen over et vandbad. Læg marcipankuglerne på en gaffel – en ad gangen – og dyp dem i chokoladen. Pynt herefter kuglerne med mandelflager inden chokoladen størkner.


Opbevar marcipan kuglerne i en tætlukket beholder i køleskabet.

Tip

Mandelflager kan også erstattes af hasselnøddeflager.

Næringsindhold til opskriften Marcipan med kaffekaramel

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 607 kJ
145 kcal
1964 kJ
469 kcal
Fedt 6.70 g 21.61 g
Kulhydrat 18.20 g 58.72 g
Protein 1.92 g 6.18 g