Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Marcipan med korender i Rom

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hjemmelavet julekonfekt er bare lækkert. De små vidruelignende korendere er marineret i rom, som giver konfekten den klassiske rom-rosin smag.

30 - 32 stk.

nem 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marcipan med korender i Rom

Marcipan med korender i rom:

1 pose Dr. Oetker Korender (75 g)
½ dl rom
250 g marcipan
revet skal fra 1 ubehandlet citron

Overtræk og pynt:

100 g chokolade
Dr. Oetker Classic Violet Cake Decoration

Tilberedning

Tilberedning

1

Marcipan med korender i rom

Læg korender i blød i rom natten over.

Bland marcipan med korender samt reven citronskal, og form massen til et brød. Skær marcipanbrødet i 1 cm tykke skiver.

2

Overtræk og pynt

Smelt chokoladen over vandbad, og overtræk marcipanen med chokolade. Dekorer med violet kagepynt inden chokoladen størkner.

Opbevar marcipan medaljerne i en tætlukket beholder i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Marcipan med korender i Rom

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 276 kJ
66 kcal
1851 kJ
442 kcal
Fedt 2.39 g 15.90 g
Kulhydrat 10.11 g 67.38 g
Protein 0.77 g 5.12 g