Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Marcipankugler med chokoladeovertræk og valnødder

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Klassisk marcipankonfekt med et twist af din yndlings likør.

20 stk.

nem 35 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marcipankugler med chokoladeovertræk og valnødder

Marcipankugler:

250 g marcipan
50 g flormelis
1 - 2 tsk. cognac , gin, amaretto eller anden alkohol efter eget valg
300 g mørk chokolade
1 pose Dr. Oetker Valnødder , 50 g

Tilberedning

Tilberedning

1

Marcipankugler

Kom marcipan, flormelis og din valgte alkohol i en skål. Ælt marcipanen godt sammen, brug enten hænderne eller en håndmixer med dejkroge. Form marcipanen til 20 kugler.

2

Chokoladeovertræk

Hak chokoladen groft og kom det i en skål, der kan tåle at komme i mikroovnen. Varm chokoladen i 30 sekunder ad gangen og rør ind imellem. Fortsæt indtil chokoladen begynder at smelte. Giv herefter kun chokoladen 10 sekunder ad gangen og rør den godt igennem imellem hver omgang. Chokoladen skal have en temperatur på 30-32 ºC, således den når arbejdstemperaturen for tempereret mørk chokolade, læs mere om chokoladetemperering og forskellige metoder her.

3

Dyp marcipankuglerne en ad gangen i chokoladen, sørg for at lade chokoladen dryppe lidt af. Placer de overtrukne kugler på et stykke bagepapir.


Hak valnødderne og drys dem over marcipankuglerne, kom dem derefter i køleskabet indtil chokoladen har sat sig, ca. 30 minutter.

Tip

Du kan også drysse marcipankuglerne med krymmel istedet for valnødder.

Næringsindhold til opskriften Marcipankugler med chokoladeovertræk og valnødder

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 674 kJ
161 kcal
2047 kJ
489 kcal
Fedt 8.89 g 26.93 g
Kulhydrat 17.80 g 53.95 g
Protein 2.21 g 6.71 g