Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Marengsslikkepinde - fine marengshjerter på pind | Kreahjørnet

Lav de fineste marengsslikkepinde formet som hjerter. Perfekt som bordpynt eller til pynt på kager.

12 - 16 stk.

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marengsslikkepinde - fine marengshjerter på pind | Kreahjørnet

Redskaber:

håndmixer
slikkepind i papir eller træ eller papsugerør
Dr. Oetker engangssprøjteposer
pensel
Dr. Oetker stjernetyl lukket ø 11 mm
stjernetyl, flerrillet

Marengs:

1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand
Dr. Oetker Concentrated Pink Colour
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Pynt:

Dr. Oetker Mandelaroma
Dr. Oetker Sprayable Glitter Gold
Dr. Oetker Sprayable Glitter Silver

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 90 °C varmluft.

1

Marengs

Hæld brevets indhold i en stor skål og tilsæt vand. Pisk først kort tid ved lav hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 min. indtil marengsen er luftig og sej. Del marengsen i to portioner. Farv den ene halvdel med et par dråber Concentrated Pink Colour. Kom marengsmassen i to sprøjteposer med de ønskede tyller. 

Sprøjt først en lille dut marengs på en bageplade beklædt med bagepapir og sæt pindene fast i marengsen. Sprøjt derefter marengshjerter på pindene. Marengsmassen kan sprøjtes ud i forskellige former og mønstre. Se videoen for inspiration til at lave marengshjerterne. Pynt marengsen med Chocolate Silver Pearls. Bag marengsslikkepindene i ovnen i 90 min. indtil de er helt tørre. Ved at bruge varmluft er det muligt at bage flere plader på én gang. Lad marengsen køle af. 

2

Pynt

Sprøjt Glitter Spray i en lille skål og rør det sammen med lidt Mandelaroma. Mal derefter slikkepindene med glitter. Sprøjt også marengsslikkepindende med lidt Glitter Spray. Opbevar marengsene i en lufttæt beholder.

Tip

Grunden til at Glitter Spray skal blandes med Mandelaroma er at Mandelaroma består af alkohol og derfor fordamper fra marengsen. På denne måde kan man male med glitter på marengs, uden at marengsen bliver blød, som den risikerer at blive hvis man bruger vand.

Næringsindhold til opskriften Marengsslikkepinde - fine marengshjerter på pind | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 230kJ
55kcal
339kJ
81kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 13.06g 19.21g
Protein 0.57g 0.84g