Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Marengsslikkepinde - fine marengshjerter på pind | Kreahjørnet

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lav de fineste marengsslikkepinde formet som hjerter. Perfekt som bordpynt eller til pynt på kager.

12 - 16 stk.

nem 25 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marengsslikkepinde - fine marengshjerter på pind | Kreahjørnet

Redskaber:

håndmixer
slikkepind i papir eller træ eller papsugerør
Dr. Oetker engangssprøjteposer
pensel
Dr. Oetker stjernetyl lukket; ø 11 mm
stjernetyl, flerrillet

Marengs:

1 brev Dr. Oetker Perfect Meringues
75 ml vand
Dr. Oetker Concentrated Pink Colour
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Pynt:

Dr. Oetker Mandelaroma
Dr. Oetker Gold Glitter Spray
Dr. Oetker Silver Glitter Spray

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 90 °C varmluft.

1

Marengs

Hæld brevets indhold i en stor skål og tilsæt vand. Pisk først kort tid ved lav hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 min. indtil marengsen er luftig og sej. Del marengsen i to portioner. Farv den ene halvdel med et par dråber Concentrated Pink Colour. Kom marengsmassen i to sprøjteposer med de ønskede tyller. 

Sprøjt først en lille dut marengs på en bageplade beklædt med bagepapir og sæt pindene fast i marengsen. Sprøjt derefter marengshjerter på pindene. Marengsmassen kan sprøjtes ud i forskellige former og mønstre. Se videoen for inspiration til at lave marengshjerterne. Pynt marengsen med Chocolate Silver Pearls. Bag marengsslikkepindene i ovnen i 90 min. indtil de er helt tørre. Ved at bruge varmluft er det muligt at bage flere plader på én gang. Lad marengsen køle af. 

2

Pynt

Sprøjt Glitter Spray i en lille skål og rør det sammen med lidt Mandelaroma. Mal derefter slikkepindene med glitter. Sprøjt også marengsslikkepindende med lidt Glitter Spray. Opbevar marengsene i en lufttæt beholder.

Tip

Grunden til at Glitter Spray skal blandes med Mandelaroma er at Mandelaroma består af alkohol og derfor fordamper fra marengsen. På denne måde kan man male med glitter på marengs, uden at marengsen bliver blød, som den risikerer at blive hvis man bruger vand.

Næringsindhold til opskriften Marengsslikkepinde - fine marengshjerter på pind | Kreahjørnet

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 230 kJ
55 kcal
339 kJ
81 kcal
Fedt 0 g 0 g
Kulhydrat 13.06 g 19.21 g
Protein 0.57 g 0.84 g