Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Marguerit-cupcakes

Kreative cupcakes, der smager fantastisk.

12 - 16 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marguerit-cupcakes

Kagedej:

225 g blødt smør
225 g sukker
3 æg str. M/L
revet skal fra 1 ubehandlet citron
2 spsk. citronsaft
150 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
50 g mandelmel
1 pose Dr. Oetker Hakkede Mandler (50 g)

Topping:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
5 dl mælk

Pynt:

Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls , eller anden type krymmel

Redskaber:

håndmixer
muffinforme
sprøjtepose
stor stjernetyl

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 180 °C traditionel varme.

1

Kagedej

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt æggene et ad gangen og pisk 1-2 min. efter hvert æg og tilsæt derefter citronskal og citronsaft. Til sidst tilsættes sigtet mel og bagepulver i æggemassen og det hele røres sammen med mandelmel og mandler. Fordel dejen i muffinforme.

Bag kagerne i 20-25 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

2

Topping

Tilbered Cake Mousse Strawberry Taste og Cake Mousse Vanilla Taste hver for sig ved at blande brevenes indhold med 2 ½ dl mælk. Pisk hver mousse med en håndmixer først ved lav hastighed i 1 min. og herefter i 4 min. ved høj hastighed, til mousserne er luftige.

Kom ¼ af jordbærmoussen i en sprøjtepose med stor stjernetylle. Fordel jordbærmoussen i sprøjteposen ved at lægge sprøjteposen med mousse på bordet og trykke den flad, så der er jordbærmousse på hele sprøjteposens inderside. Åbn derefter sprøjteposen igen og fyld den med vaniljemousse i midten, så der er jordbærmousse langs kanten og vaniljemousse midt i.

Sprøjt noget af moussen ud indtil begge smagsvarianter kan ses. Sprøjt roser på kagerne ved at holde sprøjteposen lodret og starte i midten af kagen og herefter bevæge tyllen langsomt rundt om den. Se evt. en video med forklaring her: http://www.oetker.dk/dk-da/vores-produkter/dekoration/videoer.html om, hvordan man nemt laver en rose på en cupcake).

3

Pynt

Pynt roserne med Chocolate Silver Pearls eller en anden type krymmel efter eget ønske.

Næringsindhold til opskriften Marguerit-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1478kJ
353kcal
1779kJ
425kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 33.78g 40.70g
Protein 0g 0g