Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Marguerit-lagkage

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hjemmelavet lagkage vækker altid glæde.

12 - 16 portioner

avanceret 120 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Marguerit-lagkage

Springform; ø 22 cm:

Kagedej:

4 æg str. M/L
150 g sukker
¼ dl vand
150 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Hjortetaksalt eller Bagepulver

Fyld og pynt:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Strawberry Taste
1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
5 dl letmælk
300 g jordbær
1 tsk. Dr. Oetker Blå Konditorfarve
1 tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
Dr. Oetker Choco Mix
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180°C varmluft eller 200°C traditionel varme.

2

Kagedej

Pisk æg og sukker skummende hvidt. Tilsæt vandet og pisk godt. Vend sigtet mel og hjortetaksalt/bagepulver i æggemassen og fordel dejen i en smurt, meldrysset springform.

Bag bunden i 25-30 minutter. Lad bundene køle helt af i springformen på en bagerist.

Flæk bunden i 3. Marker med en kniv 2 riller hele vejen i siden på bunden, hvor den skal deles. Tag et langt stykke kraftig sytråd/kinesertråd og læg det rundt i den forskårne rille. Kryds tråden foran og træk så enderne væk fra hinanden så tråden skærer bunden igennem.

3

Fyld

Tilbered Cake Mousse Strawberry Taste og Cake Mousse Vanilla Taste hver for sig ved at blande brevenes indhold med 2 ½ dl mælk. Pisk hver mousse med en håndmixer ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed, til mousserne er luftig.

Rens jordbærrene og skær dem i mindre stykker. Læg lagkagen sammen ved at fordele jordbær og Cake Mousse Strawberry Taste på de to nederste lag.

Fordel Cake Mousse Vanilla Taste i to skåle og farv med henholdsvis grøn og blå konditorfarve.

4

Pynt

Overtræk toppen og 1/3 del ned langs siden af lagkagen med den blå vaniljecreme. Kom den grønne vaniljecreme i en sprøjtepose og sprøjt langs siden af kagen. Dekorer med krymmel og dekorationsglasur. Det er kun fantasien, der sætter grænser for dekorationen.

Tips og tricks

Lagkagebunde kan købes færdig. Læg lagkagen sammen dagen inden servering, men vent med at dekorere kagen til lige inden servering.

Næringsindhold til opskriften Marguerit-lagkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 854kJ
204kcal
992kJ
237kcal
Fedt 5.45g 6.33g
Kulhydrat 33.36g 38.79g
Protein 4.81g 5.59g