Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Medaljer med Mousse chocolate

En anderledes anretnings idé, af den klassiske dessert chokolademousse.

about 4 portioner

for let øvede 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Medaljer med Mousse chocolate

Chokolademoussen:

1 brev Dr. Oetker Mousse Chocolate
2 dl mælk
1 dl piskefløde

Bundene:

150 g mørk chokolade
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Pynt:

Dr. Oetker Choko Dessertsauce
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Tilberedning

Tilberedning

1

Chokolademoussen

Pisk pulveret sammen med mælk og fløde med en elmixer på højeste hastighed i 3 minutter. Kom chokolademoussen i en sprøjtepose med stor tyl og læg den i køleskabet i mindst en time.

2

Bundene

Smelt chokoladen over vandbad.

Kom en spiseskefuld på et stykke bagepapir, smør det ud til en rund medalje med bagsiden af skeen. Lav 8 medaljer i alt og drys halvdelen med krymmel og lad dem størkne.

Sprøjt moussen på halvdelen af medaljerne, og læg medaljerne med krymmel på som låg.

3

Pynt

Anret medaljerne og pynt med choko- og toffee dessertsauce.

Tips og tricks

Smag evt. moussen til med lidt revet appelsinskal, appelsinlikør, cognac, Baileys, whisky eller portvin.

Næringsindhold til opskriften Medaljer med Mousse chocolate

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2801kJ
669kcal
1474kJ
352kcal
Fedt 27.98g 14.73g
Kulhydrat 95.72g 50.38g
Protein 8.13g 4.28g