Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Medaljer med Mousse chocolate

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En anderledes og elegant anretnings idé, af den klassiske dessert chokolademousse. Server moussen imellem to tynde sprøde stykker chokolade.

4 portioner

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Medaljer med Mousse chocolate

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker stjernetyl; ø 16 mm

Chokolademousse:

1 brev Dr. Oetker Mousse Chocolate
2 dl mælk
1 dl piskefløde

Sprøde chokolade medaljer:

150 g mørk overtrækschokolade eller vekaoovertræk
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls eller andet krymmel

Pynt:

Dr. Oetker Choco Sauce
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Tilberedning

Tilberedning

1

Chokolademousse

Kom indholdet fra brevet i en skål sammen med mælk og fløde. Pisk med en håndmixer kort på laveste hastighed til ingredienserne er blandet derefter på højeste hastighed i 3 minutter indtil moussen er luftig. 


Kom chokolademoussen i en sprøjtepose med en stor stjernetyl (fx ø 16 mm) og læg den i køleskabet i mindst en time.

2

Sprøde chokolade medaljer

Smelt chokoladen over vandbad. 



Kom en spiseskefuld på et stykke bagepapir, smør det ud til en rund medalje med bagsiden af skeen. 


Lav 8 medaljer i alt og drys halvdelen med Chocolate Silver Pearls eller andet krymmel og lad dem størkne. Kom dem eventuelt på køl.

3

Pynt

Sprøjt moussen på de chokolade medaljer uden krymmel og læg dem med krymmel på som låg.


Anret medaljerne på desserttallerkener og pynt med Choco og Toffee Dessertsauce.

Tips

Smag evt. moussen til med lidt revet appelsinskal, appelsinlikør, cognac, baileys, whisky eller portvin.


Hvis du anvender vekao er det ikke nødvendigt at temperere chokoladen, men hvis du anvende almindelig chokolade skal den temperes for at være sikke på at den opnår et sprødt knæk. Se alle vores tips og tricks til chokoladetemperering her

Næringsindhold til opskriften Medaljer med Mousse chocolate

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1746 kJ
417 kcal
1281 kJ
306 kcal
Fedt 25.00 g 18.38 g
Kulhydrat 40.31 g 29.64 g
Protein 6.90 g 5.08 g