Medaljer med Mousse chocolate

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

En anderledes og elegant anretnings idé, af den klassiske dessert chokolademousse. Server moussen imellem to tynde sprøde stykker chokolade.

4 portioner

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Medaljer med Mousse chocolate

Redskaber:

håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker stjernetyl; ø 16 mm

Chokolademousse:

1 brev Dr. Oetker Mousse Chocolate
2 dl mælk
1 dl piskefløde

Sprøde chokolade medaljer:

150 g mørk overtrækschokolade eller vekaoovertræk
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls eller andet krymmel

Pynt:

Dr. Oetker Choco Sauce
Dr. Oetker Toffee Dessertsauce

Tilberedning

Tilberedning

1

Chokolademousse

Kom indholdet fra brevet i en skål sammen med mælk og fløde. Pisk med en håndmixer kort på laveste hastighed til ingredienserne er blandet derefter på højeste hastighed i 3 minutter indtil moussen er luftig. 


Kom chokolademoussen i en sprøjtepose med en stor stjernetyl (fx ø 16 mm) og læg den i køleskabet i mindst en time.

2

Sprøde chokolade medaljer

Smelt chokoladen over vandbad. 



Kom en spiseskefuld på et stykke bagepapir, smør det ud til en rund medalje med bagsiden af skeen. 


Lav 8 medaljer i alt og drys halvdelen med Chocolate Silver Pearls eller andet krymmel og lad dem størkne. Kom dem eventuelt på køl.

3

Pynt

Sprøjt moussen på de chokolade medaljer uden krymmel og læg dem med krymmel på som låg.


Anret medaljerne på desserttallerkener og pynt med Choco og Toffee Dessertsauce.

Tips

Smag evt. moussen til med lidt revet appelsinskal, appelsinlikør, cognac, baileys, whisky eller portvin.


Hvis du anvender vekao er det ikke nødvendigt at temperere chokoladen, men hvis du anvende almindelig chokolade skal den temperes for at være sikke på at den opnår et sprødt knæk. Se alle vores tips og tricks til chokoladetemperering her

Næringsindhold til opskriften Medaljer med Mousse chocolate

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1746 kJ
417 kcal
1281 kJ
306 kcal
Fedt 25.00 g 18.38 g
Kulhydrat 40.31 g 29.64 g
Protein 6.90 g 5.08 g

Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv

Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej