Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Mintcupcakes

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Disse cupcakes har en skøn smag af pebermynte og er perfekte til kagehygge med venner og familie.

ca. 12 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mintcupcakes

Kagedej:

3 æg str. M/L
1 knsp. salt
160 g sukker
180 g blødt smør
180 g hvedemel
20 g kakao
1 knsp. Dr. Oetker Natron
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 ¼ dl mælk
50 g hakket, mørk chokolade

Pebermyntefrosting:

250 g flormelis
80 g blødt smør i tern
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt
1 tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
1 spsk. mælk
Dr. Oetker Silver krymmel

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 140° C varmluft eller 160° C traditionel varme.

2

Kagedej

Del æggene i hvider og blommer. Æggehvider tilsættes salt og piskes stive. Pisk videre i 3 minutter med håndmixeren mens sukkeret tilsættes indtil konsistensen er som marengs.

I en anden skål piskes æggeblommer og smør til en jævn masse. Bland sigtet mel, kakao, natron og bagepulver og rør det i æggemassen sammen med mælken. Vend til sidst marengs og hakket chokolade i dejen lidt ad gangen.

Fordel dejen i muffinformene. Bag kagerne i 25-30 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Pebermyntefrosting

Bland flormelis, smør, pebermynteekstrakt, konditorfarve og mælk i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frostingen. Smør pebermyntefrostingen på kagerne og pynt med miniperler.

Næringsindhold til opskriften Mintcupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1800 kJ
430 kcal
1746 kJ
417 kcal
Fedt 22.17 g 21.52 g
Kulhydrat 53.81 g 52.24 g
Protein 4.32 g 4.20 g