Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Mumiesmåkager med sukkerøjne

Disse sprøde mumier er udtryksfulde og skræmmende lette at lave. En sugar cookie får helt nyt liv når den bindes ind i royal icing og pyntes med sukkerøjne. Skræm gæsterne til fødselsdagsfesten eller Halloween.  

about 20 - 25 stk.

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mumiesmåkager med sukkerøjne

Redskaber:

Sprøjtepose , eller frysepose

Sugar Cookie dej:

125 g blødt smør
175 g sukker
1 æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 knsp. salt
0,25 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
275 g hvedemel

Royal icing:

1 bæger pasteuriserede æggehvider str. M/L
1 tsk. citronsaft
150 g flormelis

Pynt:

2 pakker Dr. Oetker Sugar Eyes

preparation

Tilberedning

1

Sugar Cookie dej

Pisk smør og sukker hvidt og pisk ægget i. Smag æggemassen til med vaniljeekstrakt og salt. Tilsæt bagepulver og hvedemel og rør dejen sammen. Form dejen til en kugle og tryk den flad.

Pak dejen ind i husholdningsfilm og sæt den på køl et par timer (gerne natten over).

2

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

Tag dejen ud af køleskabet og rul den ud på et meldrysset bord til en tykkelse på 3-4 mm. Udstik småkagerne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag småkagerne i midten af ovnen i 9-11 minutter til de er let gyldne. Læg kagerne på en bagerist og lad dem afkøle helt.

3

Royal icing

Pisk æggehvide, flormelis og citronsaft med en håndpisker først 1 minut ved lav hastighed og dernæst 10 minutter ved høj hastighed. Kom halvdelen af glasuren i en sprøjtepose, og justér evt. den resterende glasur med lidt vand, så den er klar til at overtrække småkagernes overflade.

4

Pynt

Fordel et jævnt lag icing på hele småkagens overflade med en teske eller sprøjtepose. Alternativt kan småkagerne dyppes ned i glasuren. Sæt straks sukkerøjne på og lad småkagerne tørre helt. Tag den resterende glasur i sprøjteposen. Klip et lille hjørne og tegn linjer af glasur hen over småkagerne.

Har du lyst til at prøve at lave dine egne sukkerøjne? Så finder du opskriften med forklarende video her: https://www.oetker.dk/dk-da/opskrifter/r/hjemmelavede-sukkeroejne-kreahjoernet.html

Næringsindhold til opskriften Mumiesmåkager med sukkerøjne

PER PORTION / STYK PER 100 G / ML
Energi 628kJ
150kcal
1650kJ
394kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g