Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Mumiesmåkager med sukkerøjne

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Disse mumier er udtryksfulde og skræmmende lette at lave. Sugar cookies får nyt liv når de bindes ind i royal icing og pyntes med sukkerøjne.

ca. 20 - 25 stk.

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Mumiesmåkager med sukkerøjne

Redskaber:

sprøjtepose

Sugar Cookie dej:

125 g blødt smør
175 g sukker
1 æg str. M/L
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt
1 knsp. salt
¼ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
275 g hvedemel

Royal icing:

1 bæger pasteuriserede æggehvider str. M/L
1 tsk. citronsaft
150 g flormelis

Pynt:

2 pakker Dr. Oetker Sugar Eyes

Tilberedning

Tilberedning

1

Sugar Cookie dej

Pisk smør og sukker hvidt og pisk ægget i. Smag æggemassen til med vaniljeekstrakt og salt. Tilsæt bagepulver og hvedemel og rør dejen sammen. Form dejen til en kugle og tryk den flad.

Pak dejen ind i husholdningsfilm og sæt den på køl et par timer (gerne natten over).

2

Tænd ovnen på 175 °C traditionel varme.

Tag dejen ud af køleskabet og rul den ud på et meldrysset bord til en tykkelse på 3-4 mm. Udstik småkagerne og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag småkagerne i midten af ovnen i 9-11 minutter til de er let gyldne. Læg kagerne på en bagerist og lad dem afkøle helt.

3

Royal icing

Pisk æggehvide, flormelis og citronsaft med en håndpisker først 1 minut ved lav hastighed og dernæst 10 minutter ved høj hastighed. Kom halvdelen af glasuren i en sprøjtepose, og justér evt. den resterende glasur med lidt vand, så den er klar til at overtrække småkagernes overflade.

4

Pynt

Fordel et jævnt lag icing på hele småkagens overflade med en teske eller sprøjtepose. Alternativt kan småkagerne dyppes ned i glasuren. Sæt straks sukkerøjne på og lad småkagerne tørre helt. Tag den resterende glasur i sprøjteposen. Klip et lille hjørne og tegn linjer af glasur hen over småkagerne.

Du kan også bruge royal icing og sort konditorfarve til at lave øjnene selv.

Næringsindhold til opskriften Mumiesmåkager med sukkerøjne

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 624 kJ
149 kcal
1641 kJ
392 kcal
Fedt 5.10 g 13.42 g
Kulhydrat 23.94 g 62.99 g
Protein 1.78 g 4.70 g