Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Neon Cakepops

Hjemmebag, der vækker glæde.

12 - 14 stk.

for let øvede 120 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Neon Cakepops

Form; 11 x 22 cm:

Kagedej:

185 g blødt smør
185 g sukker
3 æg str. M/L
275 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt

Vaniljesmørcreme:

100 g flormelis
100 g blødt smør
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt

Pynt:

400 g hvid chokolade
Dr. Oetker Neon krymmel
Plastikslikkepinde, 20 cm

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 140 ºC varmluft eller 160 ºC traditionel varme. Smør formen.

1

Kagedej

Pisk smør og sukker let og luftigt. Tilsæt æggene ét ad gang sammen med en skefuld mel, og pisk det godt sammen. Sigt resten af melet og bagepulveret i dejen, og rør det hele sammen. Rør citronekstrakten i dejen. Hæld dejen i formen og bag kagen i 40-50 min. til den er fast.

Tag kagen ud af formen, og lad den køle af på en bagerist. Skær sider og ender af den afkølede kage, og smuldr kagen til krummer.

2

Vaniljesmørcreme

Rør flormelis, smør og vaniljeekstrakt sammen til en blød masse. Bland krummerne med smørcremen, til blandingen har den rette konsistens. Rul 12-14 kugler af blandingen, og anbring dem på en plade med bagepapir. Dæk kuglerne med plastfilm, og lad dem stå køligt i cirka 30 min.

3

Pynt

Smelt den hvide chokolade over vandbad, og dyp hver plastikpind i den smeltede chokolade, så ca. 2 cm af pinden er dækket af chokolade. Tryk forsigtigt en pind ind i midten af hver af de afkølede kagekugler.

Dyp kagekuglen i den smeltede chokolade. Dæk hele kagekuglen med chokolade, og rul den derefter i neonkrymmel. Sæt pindene i et glas eller på et stykke flamingo, og lad cakepopsene stivne.

Tip

Brug de afskårne ender og sider til fx. hjemmelavede romkugler.

Næringsindhold til opskriften Neon Cakepops

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2160kJ
516kcal
1930kJ
461kcal
Fedt 29.73g 26.54g
Kulhydrat 57.11g 50.99g
Protein 5.62g 5.01g