Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Neon Cakepops

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hjemmebag, der vækker glæde.

12 - 14 stk.

for let øvede 120 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Neon Cakepops

Form; 11 x 22 cm:

Kagedej:

185 g blødt smør
185 g sukker
3 æg str. M/L
275 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Citronekstrakt

Vaniljesmørcreme:

100 g flormelis
100 g blødt smør
1 tsk. Dr. Oetker Naturlig Vaniljeekstrakt

Pynt:

400 g hvid chokolade
Dr. Oetker Neon krymmel
Plastikslikkepinde, 20 cm

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 140 ºC varmluft eller 160 ºC traditionel varme. Smør formen.

1

Kagedej

Pisk smør og sukker let og luftigt. Tilsæt æggene ét ad gang sammen med en skefuld mel, og pisk det godt sammen. Sigt resten af melet og bagepulveret i dejen, og rør det hele sammen. Rør citronekstrakten i dejen. Hæld dejen i formen og bag kagen i 40-50 min. til den er fast.

Tag kagen ud af formen, og lad den køle af på en bagerist. Skær sider og ender af den afkølede kage, og smuldr kagen til krummer.

2

Vaniljesmørcreme

Rør flormelis, smør og vaniljeekstrakt sammen til en blød masse. Bland krummerne med smørcremen, til blandingen har den rette konsistens. Rul 12-14 kugler af blandingen, og anbring dem på en plade med bagepapir. Dæk kuglerne med plastfilm, og lad dem stå køligt i cirka 30 min.

3

Pynt

Smelt den hvide chokolade over vandbad, og dyp hver plastikpind i den smeltede chokolade, så ca. 2 cm af pinden er dækket af chokolade. Tryk forsigtigt en pind ind i midten af hver af de afkølede kagekugler.

Dyp kagekuglen i den smeltede chokolade. Dæk hele kagekuglen med chokolade, og rul den derefter i neonkrymmel. Sæt pindene i et glas eller på et stykke flamingo, og lad cakepopsene stivne.

Tip

Brug de afskårne ender og sider til fx. hjemmelavede romkugler.

Næringsindhold til opskriften Neon Cakepops

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2156 kJ
515 kcal
1926 kJ
460 kcal
Fedt 29.73 g 26.54 g
Kulhydrat 57.13 g 51.01 g
Protein 5.62 g 5.01 g