Honninghjerter
12 - 15 stk.
Middelsvær
230 minutter
Nogle ting forbinder man bare med julen og disse klassiske honninghjerter går aldrig af mode.
Ingredienser
Forberedelse
Dejen
250 g
honning
1
æggeblomme str. M/L
1 tsk.
1 spsk.
1 tsk.
250 g
hvedemel
I alt :
230 minutter
Forb. :
100 minutter
Bagning:
5 minutter
Hvile:
120 minutter
1
Dejen
250 ghvedemel
1 tsk.Dr. Oetker Bagepulver
1 spsk.Dr. Oetker Brunkagekrydderi
250 ghonning
1æggeblomme str. M/L
1 tsk.Dr. Oetker Potaske
Smelt honning i en gryde ved svag varme. Rør æggeblomme og potaske sammen og rør det i honningen. Tilsæt dernæst brunkagekrydderi og rør til sidst bagepulver og hvedemel i blandingen.
Rør dejen godt, og læg den i køleskabet i mindst 2 timer, men gerne til næste dag.
2
Tænd ovnen på 180° C varmluft.
Rul dejen ud i 1 cm's tykkelse. Udstik hjerter og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag honninghjerterne i 5-6 minutter.
Bagetid
5 minutter
3
Pynt
Dr. Oetker Hvid Pynteglasur
Afkøl hjerterne helt på en bagerist. Dekorér med pynteglasur.
Tips og tricks
Lav huller i hjerterne, mens de er varme, og hæng dem på juletræet eller i vinduerne. Hvis du laver et lidt større hjerte, kan det bruges som julekort. Skriv en hilsen og giv honningkagehjertet til en, du holder af.
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
BEDØM DENNE OPSKRIFT
Hvad synes du om denne opskrift?
Relaterede opskrifter