Smelt honning i en gryde ved svag varme. Rør æggeblomme og potaske sammen og rør det i honningen. Tilsæt dernæst brunkagekrydderi og rør til sidst bagepulver og hvedemel i blandingen.
Rør dejen godt, og læg den i køleskabet i mindst 2 timer, men gerne til næste dag.
Tænd ovnen på 180° C varmluft.
Rul dejen ud i 1 cm's tykkelse. Udstik hjerter og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag honninghjerterne i 5-6 minutter.
Bagetid: 5 - 6 Minutes
Afkøl hjerterne helt på en bagerist. Dekorér med pynteglasur.
Lav huller i hjerterne, mens de er varme, og hæng dem på juletræet eller i vinduerne. Hvis du laver et lidt større hjerte, kan det bruges som julekort. Skriv en hilsen og giv honningkagehjertet til en, du holder af.
Relaterede opskrifter