Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Nøddetrekanter

Denne lækre bageopskrift smager godt året rundt, men den er specielt god i den søde juletid.

35 - 40 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Nøddetrekanter

Dejen:

250 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
50 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
50 g blødt smør
1 tsk. Dr. Oetker Romaroma
1 æg str. M/L
5 spsk. vand
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Fyld:

50 g blødt smør
50 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Romaroma
2 poser Dr. Oetker Hasselnøddeflager (100 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 ºC traditionel varme.

1

Dejen

Bland hvedemel, bagepulver, sukker og vaniljesukker. Smuldr smørret i melblandingen, tilsæt aroma og saml dejen med æg og vand. Ælt dejen, til den er glat, og rul den ud til en firkant på et meldrysset bord i 2-3 mm tykkelse. Skær den i kvadrater på 5 x 5 cm.

2

Fyld

Rør smørret blødt med sukker og romaroma, og bland godt med hasselnøddeflager. Fordel fyldet midt på hvert kvadrat, og læg dem sammen til trekanter. Tryk trekanterne let sammen, så fyldet ikke løber ud under bagningen, og læg dem på en bageplade.


Pensl med vand, og bag nøddetrekanterne midt i ovnen i 10-12 min., til de er gyldne. Afkøl nøddetrekanterne på en bagerist, dekorer de afkølede trekanter med dekorationsglasur og opbevar dem i en kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Nøddetrekanter

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 343kJ
82kcal
1633kJ
390kcal
Fedt 4.20g 20.02g
Kulhydrat 9.56g 45.51g
Protein 1.38g 6.58g