Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Nøddetrekanter

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne lækre bageopskrift smager godt året rundt, men den er specielt god i den søde juletid.

35 - 40 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Nøddetrekanter

Dejen:

250 g hvedemel
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
50 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
50 g blødt smør
1 tsk. Dr. Oetker Romaroma
1 æg str. M/L
5 spsk. vand
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Fyld:

50 g blødt smør
50 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Romaroma
2 poser Dr. Oetker Hasselnøddeflager (100 g)

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 180 ºC traditionel varme.

1

Dejen

Bland hvedemel, bagepulver, sukker og vaniljesukker. Smuldr smørret i melblandingen, tilsæt aroma og saml dejen med æg og vand. Ælt dejen, til den er glat, og rul den ud til en firkant på et meldrysset bord i 2-3 mm tykkelse. Skær den i kvadrater på 5 x 5 cm.

2

Fyld

Rør smørret blødt med sukker og romaroma, og bland godt med hasselnøddeflager. Fordel fyldet midt på hvert kvadrat, og læg dem sammen til trekanter. Tryk trekanterne let sammen, så fyldet ikke løber ud under bagningen, og læg dem på en bageplade.


Pensl med vand, og bag nøddetrekanterne midt i ovnen i 10-12 min., til de er gyldne. Afkøl nøddetrekanterne på en bagerist, dekorer de afkølede trekanter med dekorationsglasur og opbevar dem i en kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Nøddetrekanter

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 343 kJ
82 kcal
1633 kJ
390 kcal
Fedt 4.20 g 20.02 g
Kulhydrat 9.56 g 45.53 g
Protein 1.38 g 6.58 g