Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Nougat-kaneltrøfler

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Disse trøfler smager skønt af nougat og kanel. De er perfekte til den søde juletid og er nemme at lave sammen med hele familien.

22 - 25 portioner

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Nougat-kaneltrøfler

Nougat/kaneltrøfler:

2 dl piskefløde
2 kanelstænger
½ tsk. Dr. Oetker Vanilla Paste
100 g lys chokolade
200 g nougat
50 g blødt smør

Topping og pynt:

200 g mørk chokolade til overtræk
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

1

Nougat/kaneltrøfler

Kom fløden i en gryde med kanelstænger og tilsæt Vanilla Paste. Opvarm blandingen under omrøring og lad den simre ved lav varme i 2-3 min. Sluk for blusset, og lad gryden stå med låg, så blandingen trækker smag i mindst en time.

Hak chokolade og nougat og kom det i en varmefast skål, fx aluminium.


Fjern kanelstængerne fra fløden, og varm blandingen op til kogepunktet inden den hældes over chokolade og nougat. Lad det stå i 1 minut, og rør herefter forsigtigt til massen er ensartet. Når massen har nået stuetemperatur tilsættes smørret under omrøring til konsistensen er som trøffelmasse.


Form den afkølede trøffelmassen til kugler og stil dem i køleskabet til de er helt kolde (mindst 12 timer)

2

Topping og pynt

Hak chokoladen og smelt den over vandbad. Vend trøffelkuglerne heri. Læg trøffelkuglerne til afkøling på et stykke bagepapir. Inden de størkner pyntes hver trøffel med en sølvperle.

Opbevar trøflerne i en tætlukket beholder i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Nougat-kaneltrøfler

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 653 kJ
156 kcal
1976 kJ
472 kcal
Fedt 11.15 g 33.78 g
Kulhydrat 12.49 g 37.86 g
Protein 1.51 g 4.58 g