Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Orange mandelsplitter

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften recipe.rating.rated.msg
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Disse dejlige mandelsplitter er svære at blive trætte af. De er særligt gode som julekonfekt.

20 - 25 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Orange mandelsplitter

Redskaber:

små muffinforme

Orange mandelsplitter:

2 poser Dr. Oetker Mandelsplitter (100 g)
150 g chokolade (mørk eller lys)
1 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
½ tsk. Dr. Oetker Brunkagekrydderi

Tilberedning

Tilberedning

1

Orange mandelsplitter

Mandelsplitterne ristes gyldne på en stegepande (uden fedtstof) og stilles til afkøling på en tallerken.


Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad. Appelsinskal, brunkagekrydderi og de ristede mandler røres i den smeltede chokolade.


Læg ved hjælp af 2 teskeer chokolade-mandelmassen på bagepapir eller i små muffinforme. Lad orange mandelplitterne størkne og opbevar dem i en tætlukket beholder i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Orange mandelsplitter

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 327kJ
78kcal
2052kJ
490kcal
Fedt 4.51g 28.16g
Kulhydrat 7.71g 48.18g
Protein 1.21g 7.59g