Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Orange mandelsplitter

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Disse dejlige mandelsplitter er svære at blive trætte af. De er særligt gode som julekonfekt.

20 - 25 stk.

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Orange mandelsplitter

Redskaber:

små muffinforme

Orange mandelsplitter:

2 poser Dr. Oetker Mandelsplitter (100 g)
150 g chokolade (mørk eller lys)
1 bæger Dr. Oetker Appelsinskal (100 g)
½ tsk. Dr. Oetker Brunkagekrydderi

Tilberedning

Tilberedning

1

Orange mandelsplitter

Mandelsplitterne ristes gyldne på en stegepande (uden fedtstof) og stilles til afkøling på en tallerken.


Hak chokoladen i mindre stykker og smelt den over et vandbad. Appelsinskal, brunkagekrydderi og de ristede mandler røres i den smeltede chokolade.


Læg ved hjælp af 2 teskeer chokolade-mandelmassen på bagepapir eller i små muffinforme. Lad orange mandelplitterne størkne og opbevar dem i en tætlukket beholder i køleskabet.

Næringsindhold til opskriften Orange mandelsplitter

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 327 kJ
78 kcal
2052 kJ
490 kcal
Fedt 4.51 g 28.16 g
Kulhydrat 7.71 g 48.18 g
Protein 1.21 g 7.59 g