Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Påskecupcakes med kokos og chokolade

(0)
5 1 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Lyse påskecupcakes bagt med kokos, chokolade og pyntet med påskeæg lavet af fondant. En sød påskekage til kaffen eller som fint spiseligt bordpynt.

12 - 14 stk.

for let øvede 70 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Påskecupcakes med kokos og chokolade

Kagedej:

125 g blødt smør
200 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L (stuetemperatur)
100 g hvedemel
½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
50 g kokosmel
50 g hakket, mørk chokolade

Topping og pynt:

275 g flormelis
80 g blødt smør
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
1 tsk. Dr. Oetker Gul Konditorfarve
1 spsk. mælk
50 g hvid fondant
flormelis
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Tilsæt ægggene og pisk til blandingen er jævn. Tilsæt sigtet hvedemel og bagepulver og rør det i sammen med mandelmel, kokosmel og chokolade.

Fordel dejen i muffinformene og bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland sigtet flormelis, smør, vaniljearoma, gul konditorfarve og mælk i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frosting.

Rul fondanten ud på et bord drysset med flormelis. Skær små ovale æg ud. Smør hver cupcake med vaniljefrosting og pynt med ét fondant æg pr. cupcake. Tegn små bølger med Writing Icing Decór og afslut med "God Påske".

Tips og tricks

Hvis du ønsker at lave din egen fondant, finder du opskriften "Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt" på vores hjemmeside.

Næringsindhold til opskriften Påskecupcakes med kokos og chokolade

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1767 kJ
422 kcal
1784 kJ
426 kcal
Fedt 20.97 g 21.18 g
Kulhydrat 54.62 g 55.18 g
Protein 3.99 g 4.03 g