Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Påskecupcakes med kokos og chokolade

Lyse påskecupcakes bagt med kokos, chokolade og pyntet med påskeæg lavet af fondant. En sød påskekage til kaffen eller som fint spiseligt bordpynt.

12 - 14 stk.

for let øvede 70 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Påskecupcakes med kokos og chokolade

Kagedej:

125 g blødt smør
200 g sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
3 æg str. M/L (stuetemperatur)
100 g hvedemel
0,5 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
1 pose Dr. Oetker Mandelmel (50 g)
50 g kokosmel
50 g hakket, mørk chokolade

Topping og pynt:

275 g flormelis
80 g blødt smør
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljearoma
1 tsk. Dr. Oetker Gul Konditorfarve
1 spsk. mælk
50 g hvid fondant
flormelis
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

2

Kagedej

Pisk smør, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Tilsæt ægggene og pisk til blandingen er jævn. Tilsæt sigtet hvedemel og bagepulver og rør det i sammen med mandelmel, kokosmel og chokolade.

Fordel dejen i muffinformene og bag kagerne i 20-25 minutter. Afkøl kagerne på en bagerist.

3

Topping og pynt

Bland sigtet flormelis, smør, vaniljearoma, gul konditorfarve og mælk i en skål. Pisk blandingen med en håndmixer i 5 minutter ved høj hastighed for at opnå en luftig frosting.

Rul fondanten ud på et bord drysset med flormelis. Skær små ovale æg ud. Smør hver cupcake med vaniljefrosting og pynt med ét fondant æg pr. cupcake. Tegn små bølger med Writing Icing Decór og afslut med "God Påske".

Tips og tricks

Hvis du ønsker at lave din egen fondant, finder du opskriften "Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt" på vores hjemmeside.

Næringsindhold til opskriften Påskecupcakes med kokos og chokolade

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1775kJ
424kcal
1792kJ
428kcal
Fedt 20.97g 21.18g
Kulhydrat 54.59g 55.14g
Protein 3.99g 4.03g