Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Påskemakroner

De klassiske franske macarons i en påskeudgave. De små søde kager passer perfekt til påskebordet med deres grønne og gule farver.

25 - 30 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Påskemakroner

Makroner:

3 æggehvider str. M/L (stuetemperatur)
50 g sukker
100 g mandelmel
200 g flormelis
0,5 tsk. Dr. Oetker Gul Konditorfarve

Fyld:

100 g smør
175 g flormelis
2 spsk. piskefløde
1 tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve eller Gul Konditorfarve

Redska:

sprøjtepose
håndmixer
rund tyl; ø 10 mm

Tilberedning

Tilberedning

1

Makroner

Tag æggehviderne ud af køleskabet 1 time før tilberedning.

2

Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 145 °C traditionel varme.

3

Pisk æggehvider luftige. Tilsæt sukker og pisk igen, til hviderne er stive. Bland mandelmel og flormelis sammen i en skål og vend blandingen i æggehviderne. Slå en anelse af luften ud af hviderne, indtil massen er ensartet.Vend til sidst konditorfarve i makronmassen.

Kom makronmassen i en sprøjtepose med en rund tylle (10 mm), eller brug en plasticpose og klip et hul på ø 10 mm. Sprøjt makronerne ud til små runde kager på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad makronmassen tørre mindst 20 min. inden bagning.

Bag makronerne i 15-20 min. Lad makronerne hvile et par minutter, før de pilles af bagepapiret og sættes til afkøling på en bagerist.

4

Fyld

Pisk smør, flormelis og fløde sammen til en luftig creme. Farv cremen med konditorfarve. Kom cremen i en sprøjtepose med en lille, rund tylle. Sprøjt cremen ud på halvdelen af makronerne og læg de resterende ovenpå. Makronerne skal opbevares i en lukket beholder i køleskabet.

Tip

Hvis du synes, det er svært at lave ensformige makroner, så kan du med fordel tegne cikler på bagsiden af bagepapiret inden sprøjtning. Dette gør det nemmere at få lige store makroner, hvilket ser pænere ud, når de lægges sammen.

Næringsindhold til opskriften Påskemakroner

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 502kJ
120kcal
1792kJ
428kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 16.12g 57.57g
Protein 0g 0g