Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Påskemakroner

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

De klassiske franske macarons i en påskeudgave. De små søde kager passer perfekt til påskebordet med deres grønne og gule farver.

25 - 30 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Påskemakroner

Redskaber:

sprøjtepose
håndmixer
rund tyl; ø 10 mm

Makroner:

3 æggehvider str. M/L (stuetemperatur)
50 g sukker
2 poser Dr. Oetker Mandelmel (100 g)
200 g flormelis
½ tsk. Dr. Oetker Gul Konditorfarve

Fyld:

100 g smør
175 g flormelis
2 spsk. piskefløde
1 tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve eller Gul Konditorfarve

Tilberedning

Tilberedning

1

Makroner

Tag æggehviderne ud af køleskabet 1 time før tilberedning.

2

Tænd ovnen på 160 °C varmluft eller 145 °C traditionel varme.

3

Pisk æggehvider luftige. Tilsæt sukker og pisk igen, til hviderne er stive. Bland mandelmel og flormelis sammen i en skål og vend blandingen i æggehviderne. Slå en anelse af luften ud af hviderne, indtil massen er ensartet.Vend til sidst konditorfarve i makronmassen.

Kom makronmassen i en sprøjtepose med en rund tylle (10 mm), eller brug en plasticpose og klip et hul på ø 10 mm. Sprøjt makronerne ud til små runde kager på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad makronmassen tørre mindst 20 min. inden bagning.

Bag makronerne i 15-20 min. Lad makronerne hvile et par minutter, før de pilles af bagepapiret og sættes til afkøling på en bagerist.

4

Fyld

Pisk smør, flormelis og fløde sammen til en luftig creme. Farv cremen med konditorfarve. Kom cremen i en sprøjtepose med en lille, rund tylle. Sprøjt cremen ud på halvdelen af makronerne og læg de resterende ovenpå. Makronerne skal opbevares i en lukket beholder i køleskabet.

Tip

Hvis du synes, det er svært at lave ensformige makroner, så kan du med fordel tegne cikler på bagsiden af bagepapiret inden sprøjtning. Dette gør det nemmere at få lige store makroner, hvilket ser pænere ud, når de lægges sammen.

Næringsindhold til opskriften Påskemakroner

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 498 kJ
119 kcal
1779 kJ
425 kcal
Fedt 5.50 g 19.63 g
Kulhydrat 16.14 g 57.63 g
Protein 1.11 g 3.96 g