Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Pæretærte

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hjemmebag, der vækker glæde.

10 - 12 portioner

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pæretærte

Tærteform; ø 24 cm:

Mørdej:

200 g hvedemel
2 spsk. sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
125 g koldt smør i tern
1 æg str. M/L

Cremefyld med mandler og pærer:

1 brev Dr. Oetker Kagecreme med vaniljesmag
5 dl mælk
50 g smør
50 g flormelis
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
2 æg str. M/L
6 henkogte halve pærer (1 dåse)

Tilberedning

Tilberedning

1

Mørdej

Bland hvedemel, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Smuldr smørret i blandingen og saml derefter dejen med ægget. Pak dejen ind i plastfolie og læg den i køleskabet i 30 min.


Rul tærtedejen ud på et meldrysset bord og læg den i en smurt tærteform, prik bunden af tærten med en gaffel.

Tænd ovnen på 200°C traditionel varme.

2

Cremefyld med mandler og pærer

Bland brevets indhold med mælk. Pisk 1 minut til cremen er jævn. 


I en anden skål røres smør og flormelis blødt. Pisk derefter mandler og æg i. Rør herefter cremen i æggemassen. Hæld fyldet over tærtedejen.


Læg pærerne til afdrypning og skær dem i tynde skiver på den lange led, men kun så langt op at de stadig sidder sammen i toppen. Placér pærerne ovenpå fyldet, spred gerne pærerne ud som en lille vift. Tryk pærerne let ned i cremen.



Bag pæretærten midt i ovnen i 40-45 minutter og lad den afkøle lidt på en bagerist. Server tærten lun med flødeskum eller cremefraiche rørt op med lidt vaniljesukker eller vaniljepasta.

Næringsindhold til opskriften Pæretærte

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1511 kJ
361 kcal
996 kJ
238 kcal
Fedt 20.34 g 13.38 g
Kulhydrat 38.33 g 25.21 g
Protein 6.49 g 4.27 g