Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Pæretærte

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Hjemmebag, der vækker glæde.

10 - 12 portioner

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pæretærte

Tærteform; ø 24 cm:

Mørdej:

200 g hvedemel
2 spsk. sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
125 g koldt smør i tern
1 æg str. M/L

Cremefyld med mandler og pærer:

1 brev Dr. Oetker Kagecreme med vaniljesmag
5 dl mælk
50 g smør
50 g flormelis
2 poser Dr. Oetker Hakkede Mandler (100 g)
2 æg str. M/L
6 henkogte halve pærer (1 dåse)

Tilberedning

Tilberedning

1

Mørdej

Bland hvedemel, sukker og vaniljesukker sammen i en skål. Smuldr smørret i blandingen og saml derefter dejen med ægget. Pak dejen ind i plastfolie og læg den i køleskabet i 30 min.


Rul tærtedejen ud på et meldrysset bord og læg den i en smurt tærteform, prik bunden af tærten med en gaffel.

Tænd ovnen på 200°C traditionel varme.

2

Cremefyld med mandler og pærer

Bland brevets indhold med mælk. Pisk 1 minut til cremen er jævn. 


I en anden skål røres smør og flormelis blødt. Pisk derefter mandler og æg i. Rør herefter cremen i æggemassen. Hæld fyldet over tærtedejen.


Læg pærerne til afdrypning og skær dem i tynde skiver på den lange led, men kun så langt op at de stadig sidder sammen i toppen. Placér pærerne ovenpå fyldet, spred gerne pærerne ud som en lille vift. Tryk pærerne let ned i cremen.



Bag pæretærten midt i ovnen i 40-45 minutter og lad den afkøle lidt på en bagerist. Server tærten lun med flødeskum eller cremefraiche rørt op med lidt vaniljesukker eller vaniljepasta.

Næringsindhold til opskriften Pæretærte

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1511 kJ
361 kcal
996 kJ
238 kcal
Fedt 20.34 g 13.38 g
Kulhydrat 38.33 g 25.21 g
Protein 6.49 g 4.27 g