Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Peanut- og banancupcakes

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Søde peanutbutter- og bananmuffins overtrukket med hvid fondant og pyntet med farverig krymmel. Nemme kager at pakke ned og tage med på picnic.

12 - 15 stk.

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Peanut- og banancupcakes

Kagedej:

50 g smør
2 æg str. M/L
75 g brun farin
2 bananer
115 g peanutbutter
2 ½ dl mælk
275 g hvedemel
50 g finvalsede havregryn
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Topping og pynt:

ca. 250 g hvid fondant
flormelis
Dr. Oetker Junglekrymmel
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

2

Kagedej

Smelt smørret i en gryde og lad det køle af. Pisk æg og brun farin til en luftig masse. Mos bananerne og bland det i massen sammen med peanutbutter og smeltet smør. Rør mælken i dejen til den er jævn. Bland hvedemel med havregryn og bagepulver og rør det i dejen, inden den fordeles i formene.

Bag kagerne i 18-25 minutter. Lad kagerne køle af på en bagerist.

3

Topping og pynt

Rul fondanten ud med lidt flormelis, så den ikke hænger fast i bordet. Stik cirkler ud med et glas, der passer i omkredsen med kageformene. Læg et låg af fondant på hver kage. Rør flormelis og vand til en tyk glasur. Hæld den hvide glasur i en lille frysepose eller form et kræmmerhus af bagepapir. Klip hul i bunden. Sprøjt hvid glasur rundt i kanten af låget og drys junglekrymmel på, så det sætter sig fast i glasuren.

Tips og tricks

Hvis du ønsker at lave din egen fondant, finder du opskriften "Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt" på vores hjemmeside.

Næringsindhold til opskriften Peanut- og banancupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1336 kJ
319 kcal
1394 kJ
333 kcal
Fedt 10.47 g 10.91 g
Kulhydrat 50.03 g 52.12 g
Protein 6.07 g 6.32 g