Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Peanut- og banancupcakes

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Søde peanutbutter- og bananmuffins overtrukket med hvid fondant og pyntet med farverig krymmel. Nemme kager at pakke ned og tage med på picnic.

12 - 15 stk.

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Peanut- og banancupcakes

Kagedej:

50 g smør
2 æg str. M/L
75 g brun farin
2 bananer
115 g peanutbutter
2 ½ dl mælk
275 g hvedemel
50 g finvalsede havregryn
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver

Topping og pynt:

ca. 250 g hvid fondant
flormelis
Dr. Oetker Junglekrymmel
Dr. Oetker Writing Icing Decór

Tilberedning

Tilberedning

1

Tænd ovnen på 180 °C varmluft.

2

Kagedej

Smelt smørret i en gryde og lad det køle af. Pisk æg og brun farin til en luftig masse. Mos bananerne og bland det i massen sammen med peanutbutter og smeltet smør. Rør mælken i dejen til den er jævn. Bland hvedemel med havregryn og bagepulver og rør det i dejen, inden den fordeles i formene.

Bag kagerne i 18-25 minutter. Lad kagerne køle af på en bagerist.

3

Topping og pynt

Rul fondanten ud med lidt flormelis, så den ikke hænger fast i bordet. Stik cirkler ud med et glas, der passer i omkredsen med kageformene. Læg et låg af fondant på hver kage. Rør flormelis og vand til en tyk glasur. Hæld den hvide glasur i en lille frysepose eller form et kræmmerhus af bagepapir. Klip hul i bunden. Sprøjt hvid glasur rundt i kanten af låget og drys junglekrymmel på, så det sætter sig fast i glasuren.

Tips og tricks

Hvis du ønsker at lave din egen fondant, finder du opskriften "Hjemmelavet fondant til kreativt kagepynt" på vores hjemmeside.

Næringsindhold til opskriften Peanut- og banancupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 1336 kJ
319 kcal
1394 kJ
333 kcal
Fedt 10.47 g 10.91 g
Kulhydrat 50.03 g 52.12 g
Protein 6.07 g 6.32 g