Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Pebermynte Chokoladekage - en Black Magic i jule forklædning

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Den populære Black Magic chokoladekage smager ligeså fantastisk i denne juleversion med pebermynte.

14 - 16 portioner

for let øvede 45 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Pebermynte Chokoladekage - en Black Magic i jule forklædning

Redskaber:

springform; ø 22 cm
håndmixer
Dr. Oetker engangssprøjteposer
Dr. Oetker stjernetyl; ø 8 mm

Chokoladedej:

150 g hvedemel
50 g Dr. Oetker Baking Cocoa
1 tsk. Dr. Oetker Natron
1 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
250 g sukker
2 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 knsp. fint salt
1 æg
1 ¼ dl kaffe
1 ¼ dl mælk
½ dl smagsneutral olie

Chokolade-pebermyntemousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 ½ dl letmælk
1 tsk. Dr. Oetker Grøn Konditorfarve
2 tsk. Dr. Oetker Naturlig Pebermynteekstrakt

Topping og pynt:

100 g mørk kogechokolade eller chokoladeknapper

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175 ºC traditionel varme. 

1

Chokoladedej

Sigt hvedemel, kakao, natron og bagepulver i en skål. Tilsæt sukker, vaniljesukker og salt og rør det hele sammen.

Tilsæt æg, kaffe, mælk og olie og rør kort, indtil dejen er samlet. Hæld dejen i en smurt springform (ø 22 cm) med bagepapir i bunden. Bag kagen på nederste rille i ovnen i ca. 45 minutter. Mærk efter med et træspyd om kagen er færdigbagt. Der må ikke sidde dej på spyddet.


Afkøl kagen fuldstændig. Befri den derefter fra formen og del kagen i to bunde med en brødkniv.

2

Chokolade-pebermyntemousse

Kom indholdet fra et brev Cake Mousse Vanilla Taste i en skål, tilsæt mælk, grøn konditorfarve og pebermynteekstrakt. Pisk kort med en håndmixer på laveste hastighed, derefter 3 minutter på højeste hastighed til moussen er luftig. 


Kom den ene bund på et serveringsfad. Fordel 1/3-del af moussen over bunden og kom den anden bund over. Smør kagen op med den resterende mousse, gem lidt til pyntning af kagen. 

3

Pynt

Smelt chokolade over et vandbad eller i mikroovn, lad det køle let. Fordel den smeltede chokolade langs den ene kant af kagen, så chokoladen løber lidt ned langs kagens side, lad chokoladen sætte sig lidt. 

Kom den reserverede mousse i en sprøjtepose med stjernetyl. Sprøjt små toppe på toppen af kagen ovenpå chokoladen.

Næringsindhold til opskriften Pebermynte Chokoladekage - en Black Magic i jule forklædning

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 934 kJ
223 kcal
1671 kJ
399 kcal
Fedt 8.90 g 15.89 g
Kulhydrat 31.77 g 56.73 g
Protein 3.20 g 5.72 g