Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Perle-cupcakes

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Chokolade cupcakes sprøjtet med en nem og lækker chokolademousse og pyntet med flotte sølvperler.

ca. 12 stk.

nem 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Perle-cupcakes

Redskaber:

håndmixer
ca. 12 muffinforme
Dr. Oetker engangssprøjtepose
Dr. Oetker stjernetyl; ø 8 mm

Chokoladecupcake:

100 g hvedemel
25 g kakao
150 g sukker
1 tsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 ½ tsk. Dr. Oetker Bagepulver
50 g smør
1 ½ dl mælk
1 æg str. M/L

Chokolademousse:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Chocolate
2 ½ dl letmælk
Dr. Oetker Chocolate Silver Pearls

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 175˚ C varmluft.

1

Chokoladecupcake

Bland sigtet hvedemel, kakao, sukker, vaniljesukker og bagepulver sammen i en skål. Smuldr smørret i melblandingen, tilsæt halvdelen af mælken og rør til dejen er jævn og ensartet. Pisk resten af mælken sammen med æg og kom blandingen i dejen. Pisk dejen i yderligere 1-2 minutter og fordel den i muffinforme.


Bag kagerne i 20-25 minutter. Mærk efter med et træspyd om de er færdigbagte. Der må ikke sidde dej på spyddet. Afkøl derefter kagerne på en bagerist.

2

Chokolademousse

Bland indholdet fra et brev Cake Mousse Chocolate med letmælk. Pisk med en håndmixer først ved lav hastighed i 1 minut og herefter i 4 minutter ved høj hastighed, til moussen er luftig.



Kom moussen i en sprøjtepose med en stjernetyl og sprøjt toppe på hver cupcake, drys med Chocolate Silver Pearls.

Tip

Hvis du vil være sikker på at dine cupcakes ikke flyder ud så læg muffinformene dobbelt, eller kom dem i en muffinform af metal, på den måde bliver siderne på dine cupcakes mere lige.

Næringsindhold til opskriften Perle-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 804 kJ
192 kcal
1034 kJ
247 kcal
Fedt 6.86 g 8.80 g
Kulhydrat 26.61 g 34.11 g
Protein 4.03 g 5.17 g