Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Piña Colada-cupcakes

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Piña Colada-cupcakes er så gode, at man ved første bid drømmer sig væk til de varme lande.

40 - 45 minicupcakes

nem 60 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Piña Colada-cupcakes

Redskaber:

håndmixer
sprøjtepose
rund tyl
mini muffinforme

Kagedej:

150 g blødt smør
175 g sukker
2 æg str. M/L
1 ½ dl kokosmælk , omrørt
2 tsk. Dr. Oetker Romaroma
100 g kokosmel
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
200 g hvedemel
1 dåse ananas i tern, lille (saft og frugt ca. 230 g)

Topping og pynt:

1 brev Dr. Oetker Cake Mousse Vanilla Taste
2 dl letmælk
½ dl ananassaft
2 tsk. Dr. Oetker Romaroma
Dr. Oetker Neon krymmel

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 200 °C varmluft.

1

Kagedej

Pisk smør og sukker sammen i en skål. Tilsæt æggene ét ad gangen og pisk mindst 1 min. efter hvert æg. Rør kokosmælk, romaroma, kokosmel, bagepulver og sigtet hvedemel i æggemassen. Vend sidst forsigtigt ananastern og saft i dejen og fordel dejen i mini muffinforme.

Bag kagerne i 15-18 min. Afkøl kagerne på en bagerist.

2

Topping og pynt

Bland brevets indhold med mælk, ananassaft og romaroma. Pisk med en håndmixer ved lav hastighed i 1 min. og herefter i 4 min. ved høj hastighed til toppingen er luftig. Fyld toppingen i en sprøjtepose med en rund tylle og sprøjt den på kagerne. 
Pynt med Neon mix og servér kagerne.

Tip

Piña Colada-cupcakes kan også laves i almindelig størrelse. Fordel blot dejen i 12-15 almindelige store muffinforme og bag dem i 20-25 min.

Næringsindhold til opskriften Piña Colada-cupcakes

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 402 kJ
96 kcal
1436 kJ
343 kcal
Fedt 5.62 g 20.09 g
Kulhydrat 10.33 g 36.90 g
Protein 1.24 g 4.43 g