Regnbue islagkage

(0)
3 4 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Tryl den klassiske regnbueis om til en lækker og flot islagkage med tre lag is: chokolade, vanilje og jordbær, og bring de nostalgiske barndomsminder frem.

10 - 12 portioner

nem 30 Minutter without_eggs Uden æg iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Regnbue islagkage

Redskaber:

håndmixer
springform; ø 28 cm
kageplast
foodprocessor eller minihakker

Islagkage:

7 ½ dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Chocolate Ismix
2 breve Dr. Oetker Basis Bourbon-Vanilla Ismix
200 g friske jordbær
Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Pynt:

friske bær efter eget valg

Tilberedning

Tilberedning

1

Chokoladeis

Hæld 2½ dl letmælk i en stor skål. Tilsæt indholdet af et brev Basis Chocolate Ismix. Pisk kort med en håndmixer ved laveste hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter, til ismassen er tyk og luftig.


Fordel ismassen i en springform (ø 28 cm), beklædt med 10 cm høj kageplast rundt i kanten. Glat isen ud så den får en jævn overflade og stil isen i fryseren i ca. 1 time.

2

Vaniljeis

Hæld 2½ dl letmælk i en stor skål. Tilsæt indholdet af et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix. Pisk kort med en håndmixer ved laveste hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter, til ismassen er tyk og luftig.


Tag springformen ud af fryseren og fordel ismassen ovenpå chokoladeisen. Glat ismassen ud, så den får en jævn overflade og stil isen tilbage i fryseren i ca. 1 time.

3

Jordbæris

Kom jordbær i en blender eller foodprocessor og blend dem til en ensartet puré, stil jordbærpuréen til side.


Hæld 2½ dl letmælk i en stor skål. Tilsæt indholdet af et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix. Pisk kort med en håndmixer ved laveste hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter, til ismassen er tyk og luftig. Rør derefter jordbærpuréen i ismassen, tilsæt evt. lidt Concentrated Red Colour, for at få en stærkere farve på isen.




Tag springformen ud af fryseren og fordel ismassen oven på vanilljelaget. Glat overfladen ud og stil isen tilbage i fryseren i mindst 4 timer.

4

Pynt

Tag islagkagen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering. Pynt toppen af islagkagen med friske bær.

Næringsindhold til opskriften Regnbue islagkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 708 kJ
169 kcal
607 kJ
145 kcal
Fedt 4.23 g 3.61 g
Kulhydrat 27.82 g 23.78 g
Protein 4.05 g 3.46 g
Cookie tracking samtykke

Vi bliver glade hvis du accepterer, at vi og vores partnere bruger cookies og lignende teknologier til at forstå, hvordan du bruger vores hjemmeside. Dette giver os mulighed for bedre at forstå din brugeradfærd og tilpasse vores website i overensstemmelse hermed. Desuden vil vi og vores partnere gerne bruge disse data til personaliserede tilbud på deres platforme. Hvis du accepterer dette, skal du klikke på "Enig". Se vores fortrolighedspolitik for detaljerede oplysninger. Du kan når som helst ændre mening.

Nødvendige funktioner

Vi har brug for disse cookies og lignende teknologier for at muliggøre de grundlæggende funktioner på vores website. Dette inkluderer f.eks. lagring af disse indstillinger. Dette er strengt nødvendigt, så du kan ikke slå dette fra.

Altid aktiv
Analytics og personalisering

Derudover vil vi gerne lære mere om, hvordan du bruger vores website for at optimere det for dig og andre brugere. Til dette formål bruger vi cookies og lignende teknologier, der kortlægger brugeradfærd og dermed hjælper os med at forbedre vores tilbud til dig.

Ja

nej

(Re-)Marketing / datadeling med tredjepart

For at sikre, at vi kan skræddersy vores marketingkampagner til dine behov, indsamler vi hvordan du kommer til vores website, og hvordan du interagerer med vores reklamer. Dette hjælper os med at gøre ikke kun vores annoncer, men også vores indhold endnu bedre for dig. Vores marketingpartnere bruger også disse oplysninger til deres egne formål, f.eks. for at personalisere din konto eller profil på deres platform.

Ja

nej

Oetker.dk understøtter ikke Internet Explorer

Du bruger Internet Explorer, som desværre er forældet. Derfor vises Oetker.dk ikke korrekt. Hvis du ønsker at fortsætte i Internet Explorer, kan der forekomme fejl på siden. Vi anbefaler at du i stedet for bruger et af følgende programmer: