Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Regnbue islagkage

Tryl den klassiske regnbueis om til en lækker og flot islagkage med tre lag is: chokolade, vanilje og jordbær, og bring de nostalgiske barndomsminder frem.

1 - 2 stk.

for let øvede 30 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Regnbue islagkage

Redskaber:

kageplast
Springform; Ø 28 cm

Islagkage:

7,5 dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Chocolate Ismix
2 breve Dr. Oetker Basis Bourbon-Vanilla Ismix
200 g friske jordbær
Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Pynt:

friske bær efter eget valg

Tilberedning

Tilberedning

1

Islagkage

Hæld 2,5 dl letmælk i en stor skål. Tilsæt et brev Basis Chocolate Ismix. Pisk ved laveste hastighed med en elpisker til ingredienserne er blandet sammen. Skru op på højeste hastighed og pisk yderligere i 3 minutter.

Fordel ismassen i en springform med en omkreds på 28 cm, beklædt med 10 cm høj kageplast rundt i kanten. Glat isen ud så den får en jævn overflade og stil isen i fryseren i ca. 1 time.

2

Imens første lag af islagkagen er i fryseren, gentages step 1 men med et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix i stedet for: Hæld 2,5 dl letmælk i en stor skål. Tilsæt et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix. Pisk ved laveste hastighed med en elpisker til ingredienserne er blandet sammen. Skru op på højeste hastighed og pisk yderligere i 3 minutter.

Tag springformen ud af fryseren og fordel ismassen oven på chokoladeisen. Glat isen ud, så den får en jævn overflade og stil isen tilbage i fryseren i ca. 1 time.

3

Imens første og andet lag af islagkagen er i fryseren, blendes 200 g. friske jordbær. Sørg for at der ikke er nogen hele jordbær tilbage. Stil jordbærene til side og gentag step 2. Hæld 2,5 dl letmælk i en stor skål. Tilsæt et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix. Pisk ved laveste hastighed med en elpisker til ingredienserne er blandet sammen. Skru op på højeste hastighed og pisk yderligere i 3 minutter. Rør til sidst de blendede jordbær i ismassen. Hvis du ønsker en mere intense farve, kan du tilsætte Concentrated Red Colour.

Tag springformen ud af fryseren og fordel ismassen oven på vanilljeisen. Glat isen ud, så den får en jævn overflade og stil isen tilbage i fryseren i mindst 4 timer. Nu har du en tre-lags islagkage.

4

Pynt

Tag islagkagen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering. Pynt islagkagen med forskellige bær efter eget valg.

Næringsindhold til opskriften Regnbue islagkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 2742kJ
655kcal
448kJ
107kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 0g 0g
Protein 0g 0g