Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Regnbue islagkage

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Tryl den klassiske regnbueis om til en lækker og flot islagkage med tre lag is: chokolade, vanilje og jordbær, og bring de nostalgiske barndomsminder frem.

10 - 12 portioner

nem 30 Minutter iconglutenfrei26x26png Glutenfri

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Regnbue islagkage

Redskaber:

håndmixer
springform; ø 28 cm
kageplast
foodprocessor eller minihakker

Islagkage:

7 ½ dl letmælk
1 brev Dr. Oetker Basis Chocolate Ismix
2 breve Dr. Oetker Basis Bourbon-Vanilla Ismix
200 g friske jordbær
Dr. Oetker Concentrated Red Colour

Pynt:

friske bær efter eget valg

Tilberedning

Tilberedning

1

Chokoladeis

Hæld 2½ dl letmælk i en stor skål. Tilsæt indholdet af et brev Basis Chocolate Ismix. Pisk kort med en håndmixer ved laveste hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter, til ismassen er tyk og luftig.


Fordel ismassen i en springform (ø 28 cm), beklædt med 10 cm høj kageplast rundt i kanten. Glat isen ud så den får en jævn overflade og stil isen i fryseren i ca. 1 time.

2

Vaniljeis

Hæld 2½ dl letmælk i en stor skål. Tilsæt indholdet af et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix. Pisk kort med en håndmixer ved laveste hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter, til ismassen er tyk og luftig.


Tag springformen ud af fryseren og fordel ismassen ovenpå chokoladeisen. Glat ismassen ud, så den får en jævn overflade og stil isen tilbage i fryseren i ca. 1 time.

3

Jordbæris

Kom jordbær i en blender eller foodprocessor og blend dem til en ensartet puré, stil jordbærpuréen til side.


Hæld 2½ dl letmælk i en stor skål. Tilsæt indholdet af et brev Basis Bourbon-Vanilla Ismix. Pisk kort med en håndmixer ved laveste hastighed og derefter ved højeste hastighed i 3 minutter, til ismassen er tyk og luftig. Rør derefter jordbærpuréen i ismassen, tilsæt evt. lidt Concentrated Red Colour, for at få en stærkere farve på isen.




Tag springformen ud af fryseren og fordel ismassen oven på vanilljelaget. Glat overfladen ud og stil isen tilbage i fryseren i mindst 4 timer.

4

Pynt

Tag islagkagen ud af fryseren ca. 10 minutter før servering. Pynt toppen af islagkagen med friske bær.

Næringsindhold til opskriften Regnbue islagkage

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 586kJ
140kcal
1043kJ
249kcal
Fedt 3.23g 5.77g
Kulhydrat 24.96g 44.57g
Protein 2.00g 3.58g