Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.
Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Rudolf med den røde tud

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne skønne julekonfekt er ikke bare lækker men også meget dekorativ.

15 - 20 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Rudolf med den røde tud

Rudolf:

200 g marcipan
½ tsk. Dr. Oetker Brunkagekrydderi
100 g nougat
100 g mørk chokolade

Pynt:

Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Mandelsplitter
Dr. Oetker Blandede Cocktailbær

Tilberedning

Tilberedning

1

Rudolf

Bland marcipanen med brunkagekrydderi. Del marcipan og nougat i 15-20 lige store stykker. Ælt herefter marcipan- og nougatstykker sammen og tril dem til en kugle. Smelt chokoladen over et vandbad og vend kuglerne heri.

2

Pynt

Sæt et cocktailbær på som næse inden chokoladen størkner. Efter chokoladen er størknet tegnes øjne og mund med dekorationsglasuren. Brug mandelsplitter som gevir. Sæt konfekten til afkøling i køleskab - mindst 2 timer inden servering.

Opbevares køligt i en kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Rudolf med den røde tud

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 536 kJ
128 kcal
1918 kJ
458 kcal
Fedt 5.51 g 19.68 g
Kulhydrat 18.11 g 64.67 g
Protein 1.45 g 5.18 g