Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Rudolf med den røde tud

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Denne skønne julekonfekt er ikke bare lækker men også meget dekorativ.

15 - 20 stk.

for let øvede 100 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Rudolf med den røde tud

Rudolf:

200 g marcipan
½ tsk. Dr. Oetker Brunkagekrydderi
100 g nougat
100 g mørk chokolade

Pynt:

Dr. Oetker Writing Icing Decór
Dr. Oetker Mandelsplitter
Dr. Oetker Blandede Cocktailbær

Tilberedning

Tilberedning

1

Rudolf

Bland marcipanen med brunkagekrydderi. Del marcipan og nougat i 15-20 lige store stykker. Ælt herefter marcipan- og nougatstykker sammen og tril dem til en kugle. Smelt chokoladen over et vandbad og vend kuglerne heri.

2

Pynt

Sæt et cocktailbær på som næse inden chokoladen størkner. Efter chokoladen er størknet tegnes øjne og mund med dekorationsglasuren. Brug mandelsplitter som gevir. Sæt konfekten til afkøling i køleskab - mindst 2 timer inden servering.

Opbevares køligt i en kagedåse.

Næringsindhold til opskriften Rudolf med den røde tud

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 536 kJ
128 kcal
1918 kJ
458 kcal
Fedt 5.51 g 19.68 g
Kulhydrat 18.11 g 64.67 g
Protein 1.45 g 5.18 g