Cookies på Dr. Oetkers website

Vi bruger cookies på hjemmesiden for at forbedre vores indhold, og for at hjælpe os og vores partnere med at forstå hvordan du bruger hjemmesiden. Din videre færden på denne hjemmeside (ved at klikke og scrolle) eller fjernelse af denne cookie-notifikation anses som samtykke til brugen af cookies. Klik dig videre og læs vores cookie- og privatlivspolitik for mere information om cookies og hvordan du sletter dem.

Scones med vaniljecreme & råmarinerede jordbær

Nyd disse lækre scones til eftermiddagsteen eller -kaffen på en solskinsfyldt sommerdag.

12 stk.

for let øvede 80 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Scones med vaniljecreme & råmarinerede jordbær

Scones:

300 g hvedemel
2 spsk. sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g smør
1 æg str. M/L
1 dl kærnemælk

Vaniljecreme:

100 g mascarpone
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Råmarinerede jordbær:

500 g friske jordbær
3 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
Evt. lidt appelsinjuice eller friskpresset appelsinsaft

Redskaber:

rund udstikker

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 220 °C traditionel varme.

1

Scones

Bland hvedemel, sukker, vaniljesukker og bagepulver sammen i en skål. Smuldr smørret i melet, og saml dejen med æg og kærnemælk. Rul dejen ud, så den har en tykkelse på 1½-2 cm.

Udstik 12 små scones med et glas eller en rund udstiksform og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag sconesene midt i ovnen 10-13 min.

2

Vaniljecreme

Rør mascarpone og vaniljesukker sammen, så det får en jævn og luftig konsistens.

3

Råmarinerede jordbær

Skyl og skær jordbærrene i skiver, og vend dem i vaniljesukkeret. Dryp evt. med lidt appelsinsaft hvis ønsket.

Servér sconesene lune med en klat vaniljecreme og de råsyltede jordbær.

Næringsindhold til opskriften Scones med vaniljecreme & råmarinerede jordbær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 896kJ
214kcal
925kJ
221kcal
Fedt 0g 0g
Kulhydrat 29.07g 29.96g
Protein 0g 0g