Cookies på Dr. Oetkers website

Vores hjemmeside bruger cookies til forskellige formål, især for at forbedre funktionalitet og analysere brugsadfærd. Navigering på dette websted eller klik på OK-knappen betragtes som samtykke til brugen af ​​cookies. Mere information om disse cookies og deres sletning findes i meddelelsen om databeskyttelse og under Indstillinger.

Nødvendige Cookies
Disse Cookies er nødvendige, så de grundlæggende funktioner i oetker.dk kan bruges.
Nødvendige Cookies og ydeevne
Performance-Cookies hjælper også med at analysere brugen af ​​oetker.dk, så vi kontinuerligt kan måle og forbedre kvaliteten.
Nødvendige, performance og marketing & tredjeparts Cookies
Disse marketing- og tredjepartscookies hjælper os også med at vise personlig indhold fra oetker.dk på andre platforme.

Scones med vaniljecreme & råmarinerede jordbær

(0)
0 0 5
Bedøm opskriften Tak for din bedømmelse
    (Ikke min smag)
    (Okay)
    (God)
    (Super)
    (Fantastisk)

Nyd disse lækre scones til eftermiddagsteen eller -kaffen på en solskinsfyldt sommerdag.

10 - 12 stk.

for let øvede 40 Minutter

Ingredienser

Ingredienser

til opskriften Scones med vaniljecreme & råmarinerede jordbær

Redskaber:

rund udstikker
kagerulle

Scones:

300 g hvedemel
2 spsk. sukker
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
2 tsk. Dr. Oetker Bagepulver
75 g koldt smør
1 æg str. M/L
1 dl kærnemælk

Vanilje-mascarpone creme:

100 g mascarpone
1 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje

Råmarinerede jordbær:

500 g friske jordbær
3 spsk. Dr. Oetker Vaniljesukker med bourbon vanilje
1 - 2 tsk. appelsinsaft eller citronsaft

Tilberedning

Tilberedning

Tænd ovnen på 220 °C traditionel varme.

1

Scones

Bland hvedemel, sukker, vaniljesukker og bagepulver sammen i en skål. Smuldr smørret i melet til det er som rasp. Tilsæt æg og kærnemælk og saml dejen hurtigt, det er vigtigt ikke at ælte dejen da sconsene så vil blive seje. Rul dejen ud på et meldrysset bord, så den har en tykkelse på 1½-2 cm. Udstik 10-12 små scones med et glas eller en rund udstikker og kom dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag sconesene midt i ovnen 10-13 minutter.

2

Vanilje-mascarpone creme

Rør mascarpone og vaniljesukker sammen, så det får en jævn og luftig konsistens.

3

Råmarinerede jordbær

Skyl og skær jordbærrene i skiver. Kom jordbærrene i en skål med vaniljesukker og appelsin- eller citronsaft og rør det forsigtigt sammen.


Servér sconesene lune med en vaniljecremen og de råsyltede jordbær.

Tip

Sconse smager bedst dagen de er bagt, men hvis I ikke kan nå at spise dem alle sammen på dagen, så prøv at lun dem et par minutter i ovnen inden servering.

Næringsindhold til opskriften Scones med vaniljecreme & råmarinerede jordbær

Per Portion / Styk Per 100 g / ml
Energi 976 kJ
233 kcal
921 kJ
220 kcal
Fedt 9.49 g 8.96 g
Kulhydrat 31.64 g 29.85 g
Protein 4.83 g 4.56 g